28. Eyebrow cut & kys S

1.2K 49 22
                                    

BROOKLYN PARKER

Kapitel 28. Eyebrow cut & kys S

Jeg sætter mine sko i gangen og lister ovenpå, jeg kigger hurtigt ind til Hazel, hun sover stadig tungt, klokken er kun 10, jeg forstår hende ikke. 

Hvad laver Alexander?

Fuck jeg hader ham. Men jeg skal bare lige se. Sådan et hurtigt kig. Bare fordi... Hvorfor ikke?

Jeg går derhen og kigger hurtigt ind. Alexander kigger op fra sin computer, han sidder med en flaske rødvin i den ene hånd, og sin computer på sit skød. Hans ene ben er strukket ud, og det andet ben er bukket op, med foden plantet på sengen. Jeg snupper min mobil og tager et billede med blitz. "Nårh ja, opdater endelig dit gram, nu hvor du har fået en kæreste lækker nok til at passe ind." Jeg ruller med øjnene. "Selvoptaget much." Men han har ret, Esme er lækker, men ikke på den casuel måde, han er mere bare lækker, fordi han bruger tid på det. Alexander er messy hot. Her er for mørkt til, at vi kan se hinanden ordenligt i detaljer, så jeg smider mig på hans stol. "Godt så, Jean." 

"Jeez Brooks, gider du lige? Vi har diskuteret før, der sagde du intet."

"Fordi jeg ikke vidste, hvad du havde sagt til hende."

"Men er det virkelig værd at skændes over? Sikker på at det ikke blot er en måde for dig, at holde mig på afstand?"

"Fuck jeg hader dig." Han griner og klapper på sengen ved siden af sig. "Du er virkelig ynkelig, det ved du godt, ik'? Drikker bare alene, med din computer."

"I know, men jeg vidste du ville komme, bare ikke så sent som efter en time, så jeg er ved flaske to, men igen, der er rigeligt." Jeg sætter mig ved ham. "Kom nu, Brooklyn, du plejer ikke at holde igen."

"Du har været idiotisk."

"Du mobber, hænger folk ud, får folk ned, behandler din familie skrald, stop med at dømme mig." Han har fat i noget. Jeg læner mig ind til ham, han lægger sin arm om mig, jeg tager flasken for ham og tager en tår. Han stryger mig hen over panden med sin tommelfinger, hen over mit øjenbryn. "Hvad er der med dit øjenbryn?" Jeg griner. "Mine forældre bliver glade." Han sætter lommelygte effekt på sin mobil og lyser mig op i ansigtet. "Fuck af." Jeg kniber mine øjne i og slår ham. Han stryger mig hen over øjenbrynet, inden han sukker. "Hot." mumler han lavt og kysser mig. "Ja ik'? Min piercer har tigget mig om det i flere måneder, fordi han havde lavet et fedt eyebrow cut på sin søster, og det var endt ud godt, og så i dag fik jeg bare lyst." Jeg puffer ham væk, drikker noget mere vin. "Hvad ser du?" Jeg nikker mod hans computer. "Læser." Han vender den mod mig. 

"Læser du ærligt de bras?" Skolens online sladerside. Jeg gav op på det, da Jean blev skuffet, hver gang jeg vidste noget, så hun ikke kunne fortælle mig om det. "Læs." Jeg sukker og begynder.

Det første er et billede af Alexander og mig, i bilen. Hans hænder - det ligner de er på vej ned i mine basketshorts - min tunge mod hans læber, hvordan fuck fik hun så detaljeret et billede?

"Personen der har skrevet det lille udkast, har aldrig skrevet i noget skole relateret før. Ikke under det "navn" i hvert fald." kommenterer han.

Kære læsere
Jeg skriver denne artikel, fordi jeg var så heldig at få fat i dette billede. Af vores alle sammens yndlings power couple. Er de ikke søde sammen? Alexander er virkelig cute, Brooklyn har altid været en bitch, men måske kan han få hende til at opføre sig ordentligt? Jeg vil komme med regelmæssige opdateringer.

- Kys S

"Undskyld, men hvad? Hvorfor er jeg en bitch? Bare fordi jeg ytre min mening? Hallo. Du bliver ikke kaldt en bitch, og du er ligeså højlydt." Jeg smiler. "Okay, måske er jeg smigert. Hellere blive kaldt en bitch, end ikke at være noget." tilføjer jeg.

Hating the Player|✓Where stories live. Discover now