CAPITOLUL 3 - Despre control

548 79 11
                                    

O pereche de buze mi se plimbă de-a lungul șirei spinării și îmi ridic capul dintre perne zâmbind

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

O pereche de buze mi se plimbă de-a lungul șirei spinării și îmi ridic capul dintre perne zâmbind. Mă odihnesc în cel mai mare pat pe care l-am văzut vreodată, aproape că nu îi văd capetele. Așternuturile sunt mătăsoase, albe, perfecte. Mă întind ca o pisică în timp ce o pereche de ochi de un albastru regal mă privește printre genele blonde și dese. Mâna lui enormă mi se plimbă de-a lungul spatelui, coboară peste fund și se oprește pe coapsa mea. Cred că o să încep să fierb în suc propriu. Îmi zâmbește cu subînțeles și cu mișcări de felină mă întoarce cu fața spre el și se poziționează deasupra mea. Îmi ridică mâinile deasupra capului și îmi aplică pe piept săruturi mici, caste, fără să mai facă nicio altă mișcare. Rectific, cred că o să fac combustie spontană. Știu ce vrea de la mine și nu pot să mă abțin. Dacă nu mă atinge o să mă destram.

— Te rog Julian...

Îmi zâmbește ca un diavol și coboară cu săruturile pe abdomen până ajunge...

O pernă mă lovește peste cap și mă ridic în fund cu viteza luminii.

— Nu am făcut nimic!

— Îți sună telefonul de o jumătate de oră! Răspunde naibii o dată!

Stacey mă privește cu ochii împăienjeniți și părul ciufulit de somn. Pleacă din sufragerie trântind ușa după ea. Telefonul începe din nou să sune și mă întind după el pe podea, într-o poziție extrem de ciudată, dar foarte confortabilă.

— Alo?

Bună Dawn! Sunt Alice Newt de la Four Seasons. Te sun în legătură cu evenimentul de aseară.

Rămân împrăștiată jumătate pe podea, jumătate pe pat. Alice este coordonatorul de evenimente care mă ajută de fiecare dată să cunosc mai bine personalitatea clienților noștri și astfel să oferim servicii de calitate. Nu aș numi-o chiar o prietenă, dar este o cunoștință foarte apropiată de-a mea. De ce m-a întrerupt din visare, doar ea poate să îmi spună.

— Oh, da, bună Alice!

Scuză-mă că te deranjez la o oră așa de matinală, dar este o situație destul de delicată. Și prin asta știi că vreau să spun că e urgentă...

Mă încrunt, luând pentru o secundă mâna de la ureche și îmi mijesc ochii. Nu e cu mult trecut de 7 dimineața, constat uitându-mă la telefonul care îmi pare un obiect atât de străin. Oare m-am trezit pe bune sau doar mi se pare?

...un potențial client care dorește să discute cât mai urgent cu tine. A luat parte la evenimentul de aseară și a fost plăcut impresionat. M-am gândit că cel mai bine ar fi să vă pun în legătură directă ca să discuți tu cu el. Poți să treci pe aici?

Poftim?... și prin asta vreau să spun când? Desigur...

Acum, spune ea chicotind.

Gustul adevărat al dragosteiWhere stories live. Discover now