Двадесет и втора глава

887 32 2
                                    

За момент обаче реших да се обърна и видях, че Ема я няма нито Шон. Обърнах се и се бутнах някой. Погледнах и видях Хари. Побегнах, но той ме хвана през кръста и ме вдигна.

Занесе ме при Ема и седнах до нея. Намръщих се и той тръгна.
Изведнъж чух шум зад мен. Погледнах и видях Джес. Тя дойде и взе кенчето.

-Победихмеееее.-извика весело и момчетата дойдоха

-И затова ли тичах толкова много?-попита Луи

Станах и се оплезих. Изиграхме още няколко игри и решихме да си починем. Взех си едно кенче бира, а другите почнаха да се хранят. Тъкмо да вкуся от бирата и кенчето беше дръпнато от ръката ми. Погледнах назад и видях Хари. Подаде ми един сандвич, но аз си исках бирата.

-Трябва да се храниш.-каза и набута сандвича в устата ми

Отхапах и той се усмихна.

-Така е по-добре.-каза

И така Хари хранеше и мен и себе си. После поплувахме още малко докато другите не решиха да си тръгват.

Накрая останахме двамата с Хари. Аз бях в басейна, а той стоеше на шезлонга. Гледахме се известно време докато Хари не стана и не тръгна към басейна. Скочи, а аз се обърнах на другата страна. След това отново се обърнах към него. Той ме дръпна и аз го гушнах. Заключих ръцете си на врата му и го целунах. Постепенно целувкато ставаше все по груба и все по искаща.
Накрая Хари свали долнището на банския ми надолу и заключих крака около торса му. Смъкна ме леко надолу и го усетих.

След малко излезе и вдигна долнището ми. Хвана ме докато още бях обвила крака около торса му и ни изкара от водата. Положи ме на меката трева и ме целуна. Започна да оставя целувки по тялото ми докато не стигна до долнището бански.

Свали го, а после и своя бански смъкна. Навлезе в мен и изстенах. След малко свърших и той излезна от мен. Навлякох си банския и излезнах. Взех кърпата и я увих около тялото си. Добре, че преди малко вкарахме останалите неща. Тъкмо влезнахме и Хари ме опря на стенаха в кухнята. Повдигна ми и почна да ме целува.
Качи ни нагоре и ме пусна на спалнята. Махна кърпата от мен, а после почна да ме целува. Мамка му искам гоо. Започна да ме целува по врата, а после премина надолу. Дръпна презрамките на горнището на банския, а после и го свали. След това и долнището...

...ии повече няма да продължавам да пиша по тази тема...

***

The mafia's daughterWhere stories live. Discover now