Чеитиридес и седма глава

726 27 3
                                    

Минаха 2 седмици и днес беше деня в който Шон и Ема се женеха. Преди няколко дни Зейн и Ели се сгодиха, а седмица преди това се сгодиха Джес и Найл. Оправих си роклята:

Сложих си токовете и се огледах в огледалото

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Сложих си токовете и се огледах в огледалото. Оправих си леко кадриците и отидох до Ема. Роклята и беше зашеметяваща и изцяло в нейн стил:

 Роклята и беше зашеметяваща и изцяло в нейн стил:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Прегърнах я и и се усмихнах. Вратата се отвори и баща и се появи. Прегърна я и Ема го хвана под ръка. Сложих още по широка усмивка на лицето си и излезнах, а след мен Ема и чичо Джак (баща и). Застанах на мястото си и се усмихнах на Хари. Ема зае мястото си до Шон и ми даде букета си.

---

Минаха няколко часа от както бяхме в ресторанта и беше време Ема да хвърля букета. Всички които бяха неомъжени се наредиха зад нея и тя се обърна с усмивка. Хвърли букета и той полетя. В последствие разбрах, че е в ръцете ми. Погледа ми беше ту върху него ту върху искрящото от щастие лице на Ема. Поклатих глава и се засмях.

-Ще го хвърлиш ли отново?-попитах я

-Не.-каза тя и всички в ресторанта се засмяхме

Беше ред на Шон да свали жартиера и без ръце. Неомъжените мъже застанаха зад двамата с Ема и се канеха да хванат жартиера. Шон бутна главата си под роклята на Ема, а тя почна да се смее леко. Шон вдигна ръце и хвърли жартиера нагоре. В последния момент видях, че това са бебешки чорапи. Единия падна при Камерън, а другия в ръцете на Хари. Засмях се и се целунахме. Опих от шампанското малка глътка и продължихме с забавата. 

The mafia's daughterWhere stories live. Discover now