Тридесет и четвърта глава

704 32 0
                                    

Изминаха две седмици от последния път в който бяхме в болницана, защото татко е бил опуен с нещо. От тогава повръщам по всяко време. Лошо ми е и до преди няколко дни споделих това на момичетата. Те ми казаха да отида на гинеколог и така направих на следващия ден. И това от което се боях беше сбъднато. Бях бременна. Но бях съвсем в началото. Можех да го махна на бебето, но и не можех същевременно..

***

И ето, че днес беше деня в който ще се омъжа за Хари.

Събудих се от слънцето което навлизаше в стаята ми. Днес за първи път от целя седмица щях да се видя с Хари.. и да се омъжа за него. Както и да му кажа, че съм бременна. Станах и отидох в банята. Измих си лицето и зъбите и се върнах в банята. Момичетата влезнаха по халата и изпищяха. Пуснаха музика, а аз се усмихнах. След това дойде и Тео. Който пък носеше роклите на шаферките. Те бяха с цвят пепел от рози. Бяхя си доста красиви. После започнахме да си правим снимки докато не стана време да се оправяме.

Облякохме си роклите, а после започнахме и с прическите. Като моята беше такава

 Като моята беше такава

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

А грима ето такъв:

Косите на момичетата бяха направени на нежни кокове ниско заедно със спуснати кичури от двете страни, а грима им беше лек колкото моя

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Косите на момичетата бяха направени на нежни кокове ниско заедно със спуснати кичури от двете страни, а грима им беше лек колкото моя.

Оправихме се и излезнахме от стаята ми. В този момент се появи татко. Усмихна ми се и отидох до него.

The mafia's daughterWhere stories live. Discover now