Четиридесета глава

678 32 3
                                    

Края е почти близо, а аз все още не мога да повярвам, че само за месец и половина книгата е много четена! Нямам търпение за края и се надявам да ви хареса и на вас!

ХОХО

Хари ме остави на спалнята и свали роклята ми. Взе и обувките ми и тръгна да ги оставя настрани.

-Ами ако съм бременна?!-промърморих и се усетих, че съм го изрекла на глас

-Моля?-попита Хари и дойде до мен

-Искам да поговорим.-казах и той кимна

Станах и свалих сутиена си, защото ме стягаше и отидох до дрешника. Взех една тениска на Хари и я навлякох. Върнах се при самия него и го видях само по бельо. Отидох при него и седнах.

-Помниш ли когато се събудих от дълбоката кома и ти остана при мен? А после и го правихме..-започнах да говоря и Хари ме прекъсна

-Задай въпроса си направо.-каза той 

-Има ли шанс да се е скъсал презерватива?-попитах 

-Има ли шанс да ме набиеш ако ти кажа, че знаех от самото начало, че се скъсал, но реших да не ти казвам?-попита с невинна усмивка

-Има ли шанс да те набия и да спиш на дивана?-попитах 

-Моля те не го прави.-каза Хари 

-Няма да го направя. Не и днес.-казах и той си отдъхна

В този момент започнах да го удрям, а той само се пазеше колкото може. Накрая ме прегърна, а аз продължих да се бунтувам.

-Идиот! Трябваше да ми кажеш още в началото!-казах и се отпуснах, защото бях изморена

-Добре. Съжалявам.-извини ми се той 

-Добре. Приемам извинението ти.-казах и той отпусна хватката си

Прегърнах го, а после се целунахме. Секунди по-късно се отделихме и легнахме. Хари ме придърпа и легнах на корема му. Затворих очи и скоро се пренесох в сънищата.

На сутринта

Събудих се от слънцето което печеше право в лицето ми и измрънках. Пуснах ръката си към възглавницата на Хари, но него го нямаше. За това придърпах възглавницата и зарових лице в нея и вдишах от аромата. Вечерта почти не бях спала, защото през повечето време ставах и повръщах, а Хари също ставаше. Нека да му е за това, че не ми каза, че презерватива се е скъсал в онзи ден. Изведнъж усетих леко пропадане на матрака и повдигнах леко възглавницата. Отворих едното си око и видях Хари да ме гледа с усмивка. 

-Добро утро.-каза и се усмихнах

-Добро утро.-отвърнах

Махнах възглавницата и увих ръцете си около врата му. Придърпах го и се целунахме. Минута по-късно се отделихме зарази тъпия въздух.

-Имам малко работа навън, но после ти обещавам, че ще прекараме заедно деня.-каза и кимнах 

В този момент отново усетих, че ми се повдига. Скочих от леглото и отидох в банята. Хари отново хвана косата ми и масажира гърба ми за успокоение. След няколко минути приключих с повръщането на течности и измих зъбите си. След това двамата с Хари се върнахме в спалнята. Той се преоблече, а аз останах в леглото и си взех лаптопа. Докато разглеждах видях, че Ема ми е писала.

-Тръгвам.-каза Хари и дойде до мен като ме целуна по челото

Усмихнах се и той излезе. Звъннах на Ема и се разбрахме да дойде като вземе от някоя аптека тест за бременност. 

The mafia's daughterWhere stories live. Discover now