✧༺ 3 ༻✧

1K 116 69
                                    

- Добре де. - започна Джено нарушавайки мълчанието докато двамата с Шяоджун вървяха към общежитията. - Кажи ми какъв е толкова проблема между теб и онзи как му беше името...

- Хендери.

- Да, Хендери. Така и не ми каза какво толкива е станало, освен, че е абсолютен гадняр и се е държал като задник.

- Джено, не ми се... - започна Шяоджун, но другия го прекъсна.

- Да не би да е бил груб с теб? Да не те е наранил докато...

- Замълчи, моля те. - Шяоджун се изчерви леко. - Не ме е наранил. В това не беше проблема. Вечерта я прекарахме невероятно, но след това... Ох трябва ли да говорим за това?

- В момента ще обикаляме стаите, за да питаме дали някой иска да се размените. Трябва ми основателна причина за всичко това.

Шяоджун въздъхна.

- Добре де. - той се намръщи. - когато се събудих на следващата сутрин, Хендери вече бе станал и се обличаше. На мен ми стана гадно, че толкова бързаше. Още повече, че си бяхме прекарали невероятно предишната вечер. Аз го попитах дали ще тръгва. А той...

Шяоджун замълча и стисна ръцете си в юмруци.

- Онзи задник ми каза "Ти да не очакваше, че ще остана". Аз стоях и го гледах изненадано. Казах му, че не е нужно да е толкова груб. а той ми каза, че ако е знаел, че толкова ще мрънкам е нямало да спи с мен. Също и да не взимам нещата толкова насериозно и да се радвам, че ме е изчукал.

- Добре, тоя е задник.

- Аз ти казах!

- Ако го срещна ще му дам хубав урок! - закани се Джено.

- Стига се изсилва. - Шяоджун извъртя очи. - Просто ми помогни да си сменя стаята. Това ще е достатъчно.

Двете момчета влязоха в сградата на общежитието и започнаха от първия етаж. Те почукаха на първата врата и зачакаха. Скоро отвори някакво момче, което ги погледна намръщено.

- Здравей. - започна Джено. - Приятеля ми иска да смени стаята си и...

В следващия момент момчето затръшна вратата в лицата им.

- Това няма да бъде лесно. - въздъхна Шяоджун.

✧༺ ★ ༻✧

Не бе изненадващо, че не намериха, с кой Шяоджун да си смени стаята. Бе останало още едно място, но едва ли щеше да има някакъв смисъл, въпреки това реши да опита.

Roommates | BoyxboyWhere stories live. Discover now