✧༺ 37 ༻✧

601 92 62
                                    

Юта гледаше към баща си уплашено, усещаше здравия захват на Тейонг около кръста му и дори не смяташе да се опита да се отдели от него. Знаеше, че другия няма да го пусне.

Обърна глава към Тейонг, който бе насочил вниманието си към баща му. Гледаше го сериозно и изпитателно, очаквайки да разбере каква щеше да е реакцията му.

- Кухнята не е място да развратничиш с приятелчетата си. - каза баща му спокойно, но изражението му контрастираше с това и показваше колко бе ядосан.

Очевидно се опитваше да го скрие, най-вероятно защото Тейонг бе там. Юта много добре осъзнаваше, че го чакаше скандал щом останат само двамата.

- Просто го целунах. - Тейонг се опитваше да запази самообладание и да не се кара с по-възрастния.

Юта му бе благодарен за това. Не му се искаше да се кара с него, не желаеше да го замесва повече в проблемите с баща си. Още повече, че до сега нямаше разправии с по-възрастния. Ако имаше късмет щеше и сега да му се размине скандала, който го чакаше по-късно.

- Бих искал да ви помоля това да не се повтаря.

- Няма спокойно. - увери го Юта.

Успя да се измъкне от захвата на Тейонг, после хвана ръката му и го дръпна след себе си.

- Ние ще излезем. - каза Юта, докато минаваше покрай баща си.

Той не каза нищо и двете момчета напуснаха кухнята. Юта поведе Тейонг към спалнята си. Щом влязоха Юта веднага изтича до гардероба и започна да си изважда дрехи.

- Какви правиш? - попита го Тейонг.

- Ще се преоблека. Казах, че излизаме, не ме ли чу?

- А какво ще стане ако останем. - Тейонг се приближи.

Хвана нежно китката му и го обърна към себе си. Юта срещна погледа му, но секунди по-късно извъртя глава на страни.

- Защо да не останем?

- Защото предпочитам да излезем. - отвърна Юта.

- Да не би отново да имаш проблеми с...

- Всичко е наред. Не сме се карали, дори не си говорим. - Юта хвана раменете му и започна да го бута към леглото. - Сега ме остави да се преоблека.

Той се върна обратно пред гардероба. Съблече широката тениска, с която беше и Тейонг извъртя глава, забивайки поглед в пода. Извади телефона от джоба си и започна да се рови из него. Юта облече суитшърт и чифт накъсани бледосини дънки и се обърна към Тейонг.

Roommates | BoyxboyWhere stories live. Discover now