✧༺ 16 ༻✧

974 110 70
                                    

Хендери гледаше изненадано към Шяоджун след като бе чул предложението му.

- Това поредния ти глупав номер ли е? - намръщи се чернокосия.

- Не сериозен съм.

- Ти твърдеше, че не ме понасяш. Сега изведнъж искаш да оправим отношенията си като предлагаш чукане без обвързване.

- Виж и на двамата ни харесва нали? - Шяоджун скръсти ръце. - Мисля, че това решение е най-добре.

Хендери точно смяташе да откаже, но тогава му хрумна нещо. Може би това беше начин, по който да се сближи повече с Шяоджун.

- Ммхм. - той кимна и пристъпи крачка към него. - Значи просто секс?

- Да. - Шяоджун леко се смути от начина по, който другия го гледаше.

- Когато поискаме?

- Д-да...

- Ами? - Хендери обви ръце около кръста на русокосия и го дръпна рязко към себе си. - Ако те искам сега?

Чернокосия не изчака отговор и го целуна. Задвижи устни срещу неговите, докато Шяоджун не помръдваше. Хендери започна да пристъпва напред карайки Шяоджун да върви назад, докати краката му, не се блъснаха в ръба на леглото му.

Шяоджун падна назад и Хендери се надвеси над него. Русокосия затвори очи щом другия сля отново устните им. Отвърна му колебливо, а Хендери единствено започна да го целува по настоятелно. Плъзна езика си между устните му, карайки Шяоджун да изскимти тихо.

Русокосия положи ръце върху гърдите на Хендери, пръстите му намериха пътя си към копчетата на тясната му риза и разкопча повечето от тях. По-големия тласна бедрата си срещу неговите, отърквайки се грубо и силно в него. Шяоджун извъртя глава на страни отделяйки се от целувката. Не успя да сдържи гърления стон, който се отрони от устните му.

В следващия миг захвана с длани кръста на чернокосия и го преобърна, разменяйки позициите им. Шяоджун хвана двата края на ризата и дръпна рязко, разкопчавайки и малкото останали копчета.

Наведе се над него и започна да целува гърдите му, като се смъкваше постепенно надолу по тялото му. Хендери обви длани около лицето на русокосия и го отдели от себе си.

Изправи се в седнало положение, дланите си положи върху бедрата на другия, стискайки го така сякаш се страхуваше да не избяга.

Roommates | BoyxboyWhere stories live. Discover now