✧༺ 28 ༻✧

978 116 67
                                    

Шяоджун отключи вратата на стаята и влезе тихо вътре, затваряйки след себе си. Погледа му веднага попадна върху Хендери. Той лежеше на леглото обърнат с гръб към него. Шяоджун запристъпва бавно към леглото му.

Все още дори не знаеше какво да му каже. Също така се страхуваше, че Хендери вече нямаше да иска да бъде с него.

Настани се до него на леглото. Притисна се към гърба му, едната си ръка обви около кръста му.

- Съжалявам, Хендери. - каза Шяоджун, гласът му потрепервайки. - Толкова съжалявам.

Хендери се размърда леко, показвайки на другия, че е буден и го слушаше. Той не отблъсна Шяоджун от себе си, но не го и погледна, продължи да стои с гръб, насочил внимание към празната бяла стена срещу него.

- За какво? - попита монотонно Хендери.

- Исках да спя със Сиченг. Той ме покани в апартамента си. - Шяоджун преглътна тежко, преди да продължи. - Прегръщах тялото му, но не спирах да мисля за твоето. Той ме целуваше, а всичко което исках бяха твоите целувки. Когато съм с него, не излизаш от ума ми.

Хендери се обърна леко към него, поглеждайки го през рамо.

- Наистина ли спа с него?

- Не можах. - Шяоджун поклати глава, очите му бяха започнали да се пълнят със сълзи. - Чуваш ли ме!? Не искам да бъда с друг освен с теб!

Хендери се обърна лягайки по гръб, докато Шяоджун се надигна леко, подпирайки се на единия си лакът. Очите им се срещнаха.

- Прости ми. - прошепна русокосия. - Моля те, прости ми.

Хендери погали бузата му с длан и го предърпа надолу. Шяоджун облегна глава на рамото му, стисна очи и остави сълзите да потекат.

- Съжалявам, че си играех, така с теб. Не го заслужаваше. Моля те прости ми. - проплака той.

- Стига, не плачи. - Хендери започна да прокарва пръсти през косата му. - Мисля, че вече знаеш, че не мога да ти бъда ядосан.

Чернокосия постави целувка на челото му и се усмихна леко.

- Значи, вече си мой.

Шяоджун вдигна глава от рамото му и се вгледа в лицето му.

- Не, ти си мой. Защото повече няма да те пусна.

- Аз винаги съм бил твой.

Шяоджун се наведе бавно към Хендери, приближавайки се към лицето му докато устните им се сляха. Хендери му отвърна, целувайки го нежно, ръцете си обви около кръста му, с което го притисна надолу към себе си.

Roommates | BoyxboyWhere stories live. Discover now