1.bölüm~

7.5K 105 16
                                    


Başladığınız tarihi buraya yazabilir misiniz 👉

İyi okumalar ♥♠♣

Azra Yılmaz

Ne olursa olsun alacaktım intikamımı babamı öldüren adam yaşamayacaktı artık gecenin karanlığında amcamdan aldığım adresi ile evine doğru giderken bir çatışmanın ortasında buldum kendimi ne olduğunu anlamaya çalışıyordum eve doğru biraz daha yaklaşınca o adamı gördüm ondan o kadar çok nefret ediyordum ki elimde onu vurmak için getirdiğim silahı zor tutuyordum çok değil 10 veya 15 adım uzağındaydım.

Tüm gücümü toplayıp aldım elime silahı ona doğru giderken birinin ona silah doğrultuğunu gördüm hiç düşünmeden ona silah tutan adamı kafasından vurdum onu vurmasına izin veremezdim adamın yere yığılmasıyla gözleri beni buldu. 1 .85 boyu açık ten rengi kahverengi gözleri ile gözlerimin içine bakıyordu. Miraç Tunahan yeraltı dünyasısı sahibi ünlü iş adamı medya ve gazeteler onun sadece başarısını anlatıyordu ama onun bir katil olduğunu bir tek ben biliyordum.

Onu görünce bütün bedenim ona olan nefretimi hatırlatırcasına titremeye başladı. Babamın ölümü gözümün önüne geldi.

6 yıl önce..

Babam pazarda meyve sebze almak için evden çıkmıştı. Hiç göndermek istemedim içime doğmuştu herhalde "baba sen dur ben gidiyim olur mu?"
Babam"olmaz kızım hem sıkıldım evde " babam bir fabrikada çalışıyordu ustabaşı olarak içimi sıkıla sıkıla gönderdim babamı 1 saat kadar sonra eve amcam geldi telaşlıydı. Yanına koşup ne olduğunu soracaktım ama gözünde gördüğüm duygu beni bitirmişti. Amcam "hadi hazırlan giriyoruz" "nereye noldu babama bir şey mi oldu" sorularımı ar arda siralarken amcamın tek yaptığı şey beni arabasına sürüklemek.

Arabanın hastahanenin önünde durunca korku tüm bedenimi sarmıştı. Amcam bileğimden tutarak içeriye sürükledi beni amelyathanenin önünde durduk. "Amcam nolur bir şey söyle babama mı bir şey oldu" durum bunu gösterirken hala kabullenmemek için direniyordum. Amcam kollarımdan tutup beni bir sandalyeye oturtu. Önümde diz çöküp titreyen sesi ile anlatmaya başladı.

"Kızım baban pazardayken bilinmeyen bir araba hızla pazarın içine girmiş " amcam anlattıkça içime dolan korku beni bitiriyordu. Devam etmesi adına kafamı salladım o da başladı yeniden anlatmaya " baban ne olduğunu anlamadan ezmiş geçmiş üstüne birde durup yardım bile etmemiş." Son sözünden sonra ikimizin gözündende yaşlar gelmeye başlamıştı.
Ki bir doktor çıkmıştı sonunda koşarak yanına gittik amcamla doktor o kadar kötü bakıyordu ki doğru olmadığını düşünmemek için gözlerine bakmamaya çalışıyordum. Benim soramadığımı amcam sordu " abim nasıl doktor bey" doktor öylece bir bana bir amcama bakıyordu. Amcam anlamış gibi önce beni bir yere oturtu.

Şimdi..

Bunlar gözümün önüne gelince ağlamamak için zor tutuyordum kendimi o bana ben ona bakıyordum bir silah sesi duyuldu.
Ne olduğunu anlamamıştım ve gözlerim kararmaya başladı sonrası yok.

Meriç Tunahan

Yine bilmediğim birileri tarafından saldırıya uğramıştık. Çok kalabalıktı bütün adamlarım saldıranlara karşı karşıyaydı evin önünde silahla beklerken birinin bana silah tutuğunu gördüm tam ateş edicektim ki birinin onu vurduğunu gördüm. Vurulan adam yere yığılınca vuran kişi ile göz göze geldim. Bu ne güzellik Allahım karşımda karanlıktan dolayı koyu maviye dönüşmüş koyu sarı saçları tüm cesareti ile karşımda duruyordu.
Ne olduğunu anlamadan bir silah daha patladı ve bu gördüğüm güzellik yere yığıldı. 1 2 saniye kaldım öyle kendime gelip koşarak yanına ulaştım. Adamlarımda yanıma geliyordu " kim vurdu lan kızı " adamlardan biri "abi sana silah tutuyordu , vurucaktı " bana olan korkusundan hemen kendisini savunmaya geçmişti.

Kıza baktığımda neyse ki sadece omzundan vurulmuştu. Hemen kucağıma aldım ve ev doğru götürmeye başladım arkamdan gelen adamlara "hemen rıfat amcayı getirin buraya " deyip kızı odama doğru götürdüm.

Sarsmadan uzattım yatağa. Anlam veremediğim bir şekilde gözlerimi alamıyorum ondan melek gibiydi çok güzeldi.

Kapının çalınmasıyla kendimi toparladım.adamlarından biri içeri girdi ve arkasından da babam gibi bildiğim rıfat amca girdi öz amcam değldi ama gerçek olsa bu kadar severdim. Vakit kaybetmeden yanına gittim babacan tavrı ile önce bana sonra yatan kıza baktı söze ben başladım" hoş geldin rıfat amca " rıfat amca" hoş buldum oğlum nasılsın vurulmadın değil mi?"Endişe ile sorduğu soruyu hayır anlamında kafamı salladım ve çok geç olmadan adını bile bilmediğim kızın yanına getirdim.

Rıfat amca kızın yanına gelip bana baktı "noldu" der gibi bana bakıyordu. Derin bir nefes alıp konuşmaya başladım" saldıranlardan biri bana silah tutuyordu nerden çıktığını bilmediğim bu kız vurdu onu ama elinde ki silahı hala bırakmadığından bizi adamlardan biri yanlış anlayıp omzundan vurmuş" bunları çok utanarak anlattım çünkü ben hiç bir zaman bir kadına bir kıza zarar vermemiştim.

Rıfat amca hiç şaşırmamış gibi bana bakmayı bırakıp kıza yönelti bakışlarını bana bakmadan " müsade edinde yarasını temizleyeyim" bu güzelliği bırakmak istemesemde daha fazla bu halde olmasına müsade etmek istemiyordum kafamı kaldırarak adamlarıma dışarı çıkmalarını söyledim ardından bende çıktım.

Salonda rıfat amcayı beklerken aklım hala ilk gördüğüm de ki halindeydi bana silahı tutarken o kadar cesurdu ki erkek olsaydı bir an düşünmeden sıkmıştım kafasına ama o gözleri ah ah gözleri gözümün önünden gitmezken merdivende ayak sesi duymamla ayaklandım gelenin rıfat amca olduğunu görünce yanına gittim.

"Nasıl durumu ?" Rıfat amca "iyi bir şeyi yok ani şokla bayılmış yarasını temizledim sardım uyanır yarına kadar ama ateşi çıkabilir " bu durumu bildiğimden kafa sallamakla yetindim bende içimde bulunduğum durumdan dolayı ölme durumu ile karşı karşıya kalabiliyordum.

Teşekkür edip rıfat amcayı eve bırakmaları için ahmeti yönlendirdim güvendiğim biri aslında hepsini bilip güveniyordum. Ahmet rıfat amcayı bırakmak için gitti bende salonda oturmaya devam ediyordum hızla yanıma gelen samet "abi kız sayıklıyor iyi değil gibi " son sözünü söylerken bende telaşla ayağa kalktım gibi yukarı çıkmaya başladım

Odaya vardığımda kıvranarak sayıklıyordu. Hemen ateşine baktım yanıyordu. Kucağıma aldığım gibi banyoya koştum küvete koydum ve çok soğut olmamasına dikkat ederek suyu açıp koluna başına tutmaya başladım suyun verdiği ürperti ile irkildi ve yarı açık gözle çıkmaya çalıştı ama ateşinin düşmesi için orda tutmam gerekiyordu.

Sudan kurtulmak adına kolumdan tuttu ve gözlerime yarı baygı halde "çok üşüyorum nolur çıkar beni burdan" gözlerine bakınca bile kendimi kaybediyordum.

Kendimi toparlayarak "olmaz çok ateşin var " tekrar kafasını kaldırdı gözlerime bakarak "lütfen çok üşüyorum" daha fazla böyle bakmasına dayanamadım bende küvete girip kucağıma aldım onu üşümenin etkisi ile iyice sokuldu bana kalbim ağzımdan çıkacak gibiydi bu neydi böyle...

Oy ve yorum yapmayı unutmayın lütfen 💛💜💚

AŞKIN İNTİKAM HALİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin