3.Bölüm

614 76 51
                                    

LÜTFEN YAZIM HATALARIMI GÖRMEZDEN GELİN 🙈
İYİ OKUMALAR ❤️

Ekim 2020

"Sizin evin yakınlarında harika bir kafe keşfettim."

Baekhyun'un sesiyle kafasını kaldırdı yattığı çimenlerden. "Bizim evin yakınlarında ne işin var senin?"

Baekhyun yaramaz çocuk edasıyla güldü. "Eviniz ile ilgili araştırma yapıyordum." Baekhyun'a her şeyi anlatmıştı. "Ve o kafeyi keşfettim!"

Kyungsoo yavaşça kalktı yattığı yerden. "Kabul, yolda anlatırsın." arkadaşını tanıyordu. Oraya gitmek için kabul edene kadar yalvaracak ve neyinin harika olduğunu anlatmaya çalışacaktı.

Baekhyun mutlulukla kalktı ve arkadaşının peşinden gitmeye başladı. Yol boyunca o kafeyi ve tanıştığı kadını anlatmıştı.

"Kafe o kadar şirin ki! Hem bazen ders çalışmaya oraya gideriz. Sürekli sakinmiş gibi görünüyor."

Kyungsoo güldü. "O kadın için değil, ders çalışmak için gideceksin yani? Benim buna inanmamı mı bekliyorsun peki?"

Baekhyun ofladı. "Pekala, o kadını görmeyi istiyorum. Tanrım Soo! Kadın kahin gibi diyorum sana! Bak ben Japonları pek sevmem ama o kadın mükemmel biri!" Kafenin önüne geldiklerinde durdular. "İşte burası."

Kyungsoo kafeye adımını attığı andan itibaren içine dolan hisle olduğu yerde kaldı. Bu his, evlerine ilk adımı attığı his ile aynıydı.

Burada ne yaşanmıştı?

"Baek." Baekhyun ona döndü. "Kafeye ilk girdiğin an.. bir şey hissettin mi?"

"Hayır." Baekhyun bahsettiği kadını görünce mutlulukla gülümsedi ve arkadaşını dürttü. "İşte bu o!"

Kyungsoo kadına baktığında afallamıştı. Genç ve oldukça güzel bir kadın beklerken, yaşlı ama oldukça tatlı bir teyze onları karşılamıştı. Baekhyun kendisini çekerek bir masaya oturttu ve yaşlı kadın kendilerine doğru geldi.

"Hoşgeldiniz çocuklar! Ben Koko."

"Hoşbulduk Koko teyze, sana bahsettiğim arkadaşım Kyungsoo."

Kyungsoo arkadaşına garip garip baktı. Bu kadına ondan mı bahsetmişti yani? Koko teyze küçük bir selam verdikten sonra gülümseyerek yanlarından ayrıldığı an Kyungsoo sessizce sitem etti. "Neden ona benden bahsediyorsun Baek?"

"Yaşadıklarına bir isim veremiyorum dostum, yardım almam gerek." Baekhyun etrafına bakındı. "Lavaboya gidip geleceğim. Sakın kaçma bir yere."

Baekhyun gittikten sonra derin bir nefes aldı. İçinde ki histen bir türlü kurtulamıyordu. Başını elleri arasına aldı. Kendi kendini sakinleştirmeye çalışırken masaya konan bardakla kafasını kaldırdı. Koko teyze bir bardak meyve suyunu önüne bırakmış ve karşısına oturmuştu. 

"Canını sıkan bir şey mi var evladım? Bana anlatabilirsin.."

Kyungsoo tebessüm etti. Anlatmak ne kadar doğru olurdu bilmiyordu açıkçası. "Arkadaşım Baekhyun, size ne söyledi?"

Kadın elini havaya savuşturdu. "Odanda yaşadığın bir kaç şeyden işte." ellerini masada birleştirdiğinde, Kyungsoo bileğinde ki dövmeyi gördü. "Yaşadıkların seni korkutuyor mu?"

Kyungsoo kafasını iki yana salladı. "Korkmuyorum aksine merak ediyorum.. ona ne olduğunu."

Kadının kaşları çatıldı. "Benimle açık ol tatlım.."

YUÁNFÈN  // KaiSooDonde viven las historias. Descúbrelo ahora