8. Bölüm

526 77 14
                                    

Sanırım okuyucularıma korona vurmuş.. 🙄Lütfen yorum yapmayı ve beğenmeyi unutmayın..🌙


Kasım 2020

"Woah! Cidden acayip yakışıklı!" Baekhyun resmi görür görmez bu yorumu yapmıştı. Daha sonra, bir kusur aramak istercesine resmi yakınlaştırarak bakmaya başladı. Ancak hayır, çocuk resmen kusursuzdu. "Gece onunla uyuduğuna inanamıyorum.."

"Kim kiminle uyumuş?"

Kyungsoo kafasını kaldırdığında, Baekhyun'un son zamanlarda takılmaya başladığı çocuk, masanın yanında ayakta dikiliyordu. Elinde ki kitapları koyup masaya Baekhyun'un yanına oturdu. Kyungsoo'nun sınavları, diğer fakültelere göre geç başlıyordu bu yüzden kütüphane fazla dolu değildi. 

Baekhyun telefonu Kyungsoo'ya geri verdi. Chanyeol Kyungsoo'ya baktı. "Kız mı erkek mi?"

"Ne?"

"Uyuduğun kişi?"

Kyungsoo kuruyan dudaklarını yaladı. "Erkek."

Chanyeol umursamazca masaya koyduğu kitapları açmaya başladı. "Eğer gay değilsen buna pekte bir anlam yüklemene gerek yok." Bir anda gözlerini Kyungsoo'nun gözlerine dikti. "Gay misin?"

"Be-ben bilmiyorum. Daha önce kimseden hoşlanmadım ve sevgilim olmadı."

Chanyeol Kyungsoo'yu hafifçe süzdü. "Anladım."

Kyungsoo Baekhyun'a baktığında kendisine şeytani bir sırıtışla baktığını gördü. Kaşlarını çatarak kitaplara yöneldi fakat okuduğundan hiçbir şey anlamıyordu. Kyungsoo matematik öğretmenliği okuyordu. Jongin'in hangi bölümü okuduğunu merak etti birden. Onun hakkında merak ettiği çok şey vardı. 

Onu yeniden görmek istiyordu. Onun yanında daha fazla kalmak istiyordu.  

Sağ eline baktı. Dün gece Jongin elini tutmuştu. Odası serin olmasına rağmen elleri sıcacıktı. Kafasını iki yana sallayarak kitaplarına odaklandı ama gözlerinin önünden gitmiyordu hiçbir şeyi. Kitaplarını sertçe kapattığında karşısında ki ikili ona şaşkınca baktı. 

"Gidiyorum." dedi sakince ve cevap vermelerine şans bırakmayarak kütüphaneden çıktı.

Koşar adımlarla yürüyordu. Ne için ve kim için acele ettiğini bilmiyordu ama kendini durduramıyordu işte. Koko'dan yardım alma konusunda Baekhyun haklı olabilirdi. Her ne kadar bu tür şeylerle yüzleşecek kadar cesareti olsa da, bilgisi yeterli değildi. 

Her gün evinde keşfe çıkıyor, ondan izler arıyordu. Böylece kendini ona daha yakın hissedebiliyordu. Her odasına girişinde gözlerini kapatıyor ve onun odasında olmayı umuyordu. Yatağı bir anda boş, soğuk ve fazla büyük gelmeye başlamıştı. Her gece sanki Jongin yanındaymış gibi kenara çekiliyor, o geceki gibi duvar dibinde yattığını hayal ediyordu. 

Artık onu kendi dünyasına çekmek istiyordu. 

Kafeye geldiğinde tereddüt etmeden içeri girdi. Koko bir kaç müşteri ile ilgilendiği için boş masalardan birine oturup beklemeye başladı. Yaklaşık on dakika sonra Koko karşısına oturmuştu bile. 

"Bir şey mi oldu Kyungsoo? Hiç iyi gözükmüyorsun?"

Kyungsoo kendinden emin bir şekilde karşısında ki kadına baktı. "Yardım teklifin eğer hala geçerliyse.. kabul etmek istiyorum."

Koko'nun yüzünde tatlı bir tebessüm oluştu. "Hangi konuda yardım istiyorsun bakalım ?"

Kyungsoo ellerini masada birleştirdi. "Onun yanına gidişlerimi kontrol etmek istiyorum. Beklemediğim bir anda değil de, istediğim zaman gitmek istiyorum yanına."

YUÁNFÈN  // KaiSooDonde viven las historias. Descúbrelo ahora