Epsiode:3(''Aşık Ettin Hatun Kişi'')

318 154 273
                                    

Multi mediadaki şarkı efsane dinleyin bakalım:D

(Rüştü ASYALI: Sen Bir Aysın/ Cover by: Sevcan Orhan)


              Arsen, Maral, Merve, Asya ve Behram sıkı sıkıya, baş başa çalışmaya devam ettiler. Günler geçip durdu ama efsane tayfamız asla boş durmadılar. Her geçen gün yeni planlar üretip kurdukları operasyon senaryosunu daha da geliştirdiler.

 Hepsinin amacı Merve'nin yani doktorun kızı küçük Hira'yı kurtarmaktı. Aksi halde öz annesi Hira'nın organlarını satışa sunacaktı. Bu süreçte en çok üzülen ve çalışan tabi ki Merve oldu ancak Behram komiserin daha doğrusu eski komiser ve gurubun yeni, geçici üyesi Behram'ın da oldukça faydası oldu. Behram'ın tanıdığı bazı kilit isimler yapacakları operasyonda büyük rol oynadılar. 

Diğer yandan Maral, Canan'ın yani Hira'nın öz annesi olan zanlının evinde çalışmaya devam ederken Behram'ın oyunları sayesinde Asya da Canan'ın düzenli olarak köşe yazıları gönderdiği gazetecilik ajansında çalışmaya başladı. Aynı zamanda Canan'ın kişisel bilgisayarına sızan Arsen yani Boss  sayesinde gurup Canan'ın her adımından haberdar oluyordu.

Tam üç hafta geçmişti ki Maral Canan'ın evine sürekli gelmeye başlayan adamdan şüphelenmeye başladı. 1.85 cm boylarında, kumral ve mavi gözlü yakışıklı bir beyefendiydi bu adam. Adını sanını öğrenememişti Maral. Zira Canan onu sır gibi saklıyordu.

 Adam her geldiğinde Canan ile yatak odasında konuşuyorlar, uzun süre salona çıkmıyorlardı. Maral başta bu adamın Canan'ın sevgilisi olduğunu düşünüp çok kuşku duymamıştı ancak, son günlerde iyiden iyiye artan gizemli sohbetler ve Canan'ın son derece titiz, gizemli olmaya başlayan davranışlarından ötürü Maral bu adamın Canan için ufak kaçamaklar yapıp, kendini eylendiridiği alelade bir insandan daha fazlası olduğunu anlamıştı.

Sonra bizim efsane tayfaya bu konuyu açmış ve gelen adamda bir haltlar olabileceğini beyan etmişti. Ortak alınan karar doğrultusunda Maral gizlice Canan'ın yatak odasına ve evinin altındaki bodrum katına Arsen'in verdiği ufak gözetleme kameralarını yerleştirdi. Bu Maral için çok zor bir görev olmuştu çünkü Canan Hanım, Kendi yatak odasını ve bodrum kattaki dosyaların bulunduğu gizemli odayı özenle korumaya, kimseyi oralara sokmamaya çalışıyordu. Zaten evinde çalışan hiçbir hizmetlinin bodrum kata ve Canan'ın yatak odasına girmeye yetkisi yoktu.

Kamera görüntülerine ulaşan efsane tayfamız, eve mütemadiyen ziyarete gelen bu yakışıklı beyefendinin, geçmişte de kaçırılan ya da tutsak edilen çocukların organlarını ameliyatla alan ve elbette Hira'nın organlarını da alacak olan doktor bey olduğunu öğrendiler.

                                        ........................................................................................

   ...................................................................................

Arsen bilgisayarın başında Canan'ın odasını izliyordu. Her an bir hareketlenme olabilir korkusu yaşıyordu herkes. Çünkü Dosyaya not edilen Hira'nın ameliyat tarihi pek yakındı.

Behram, Arsen'in tam karşısındaki mor renkli, kadifeden kumaşlı berjere oturmuş Arsen'in çok güzel bulduğu yüzünü ve gözlerini inceliyordu. Hala Merve'nin/Dokto'un evindeydiler. Asya Gazete ajansında Canan hakkında yayınlanacak olan haberleri öğrenmeye çalışıyor, Merve ise dün gece içtiği uyku ilacının etkisinden kurtulamamış olmalı ki hala uyuyordu. Saat 12:13'ü gösterdiğinde Arsen'in telefonu çaldı ve odadaki büyülü atmosfer bir anda bozuldu. Arayan Maraldı. Arsen/Boss hemen çalan telefonu açıp Behram'ın da duyabilmesi için hoparlörü açtı.

SINIRSIZLAR(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now