Episode:30(''Veda'')

172 71 73
                                    


____....____
SINIRSIZLAR'A
____....____

Merhaba sevgili SINIRSIZLAR ailesi üyeleri :)

Umarım iyisinizdir. Finali yapmış bulunmaktayız biliyorsunuz. Ancak bu hikayenin böyle bitemeyeceğini biliyorduk herhalde :)

İlk defa böyle bir şey yapıyorum. Tamamen içimden geldi. Bu bölümde siz değerli okuyucularıma özel tek tek paragraflar bırakacağım. Kalbimden kopanları sizin de okumanızı istiyorum. 

Ayrıca her kurgumda yaptığım gibi son bölüme mediaya ve bölümün en sonuna yaklaşık iki dakikalık olan kurgunun özet videosunu bırakacağım. İzleyip düşüncelerinizi belirtir misiniz? Merak ediyorum ne hissettiğinizi. Alta ''RÖPORTAJ SORULARINIZ'' diye bir başlık bırakacağım. Buraya kime sorduğunuzu belirterek kurgudaki karakterlere istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. Sizler için cevaplayacaklar. Bir nevi röportaj gibi düşünebilirsiniz. O halde asıl mevzuya geçelim mi?

-RÖPORTAJ SORULARINIZ:'' (Buraya yorum olarak karakterlerimizle konuşmak için sorularınızı bırakabilirsiniz.)

(Yazdığım okuyucuları belli bir sıraya göre belirlemedim. Yanlış anlaşılmasın. Sadece birinizden başlamalıydım:D)

umudunlaneti

Sevgili Rukiye; 
Yaptığın yapıcı yorumlar kurguda daha fazla düşünmemi ve belkide daha iyi yazabilmemi sağladı. Okurken yazara da bir şeyler katabilmek büyük başarıdır diyebilirim. Cidden tüm düşüncelerin benim için oldukça değerliydi. Ayrıca kurgumda başından sonuna kadar seni görmek beni fazlasıyla mutlu etti. Tarzını beğendiğim bir yazarın benim tarzımı beğenerek kurgumu okumaya layık görmesi büyük bir mutluluk ve motivasyon kaynağı. Tüm bunların yanı sıra yer yer yaptığın yorumları okuyunca da dakikalarca güldüğümü hatırlıyorum. Böyle sıcak bir atmosfer oluşturmuş olduk tüm okuyucular olarak ve şüphesiz sen bu ailenin en sıcak en samimi okuyucularından biriydin. İyi ki buradasın. İyi ki varsın. Her şey için sonsuz teşekkürler. Seni seviyorum.

quielyr

Sevgili Hilal;
Yorumlarını okurken yüzüme büyük tebessümler yayıldı. Yazdığın her kelime için minnetlerimi sunuyorum. Ayrıca gördüğüm en zeki okurlardan biri olduğunu söylemeden de geçemeyeceğim. İyi ki buradasın. İyi ki varsın. Her şey için sonsuz teşekkürler. Seni seviyorum.

Rabiaa0655

Sevgili Rabia;
Sözümü tuttum ve Arsen'in kızına senin adını verdim. Görünce ne hissettiğini çok merak ediyorum doğrusu. Sen benim bu platform üzerinde iyi ki tanımışım dediğim sayılı insanlar arasındasın ve kurgumda başından sonuna kadar benimle olman inanılmaz mutluluk verici. Hah Rabiş yeni bölümü okumuş deyince çok seviniyordum kendi kendime. İyi ki buradasın. İyi ki varsın. Her şey için sonsuz teşekkürler. Seni çok seviyorum.


_kelebegin_ucusu

Benim biricik dostum;
Ne kadar özel olduğunu  anlatabileceğimi sanmıyorum zira o kadar özel kelimeler yok. Zaten anlatmama gerek de yok diye düşünüyorum. Çünkü ikimizde aramızdaki o samimiyeti gayet net görüyoruz. Nasıl olur da insan daha önce hiç karşı karşıya oturup konuşmadığı birine bu kadar güvenir ve sever? Umarım bir gün o zamanlarda gelir ve görüşebiliriz. Wattpat'e giripte yüzden fazla bildirim olduğunu her gördüğümde hiç tereddüt etmeden 'Hah Büş. yeni bölümü okumuş kesin.' diyordum:D Ve yorumlarının her birini okumak o kadar güzeldi ki. Hem düşünüyor hem bolca gülüyordum sayende. Kurgunun bitmesine en çokta senin yorumları göremeyeceğim için üzülüyorum desem yalan olmaz. Sürekli Maral da Maral diye korumalarını ve ana karaktere sataşmaların mı? Başlıklar düşüp kalman mı:D İyi ki tanımışım can içim. İyi ki buradasın, İyi ki varsın. Her şey için sonsuz teşekkürler. Seni çok seviyorum.

SINIRSIZLAR(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now