Episode:15(Aklındaki Cinayetin Katili)

172 115 173
                                    

1k olduk dostlar. Herkese sonsuz teşekkürlerimi ve sevgimi sunuyorum. İyiki varsınız ((:


..................................................

-AKLINDAKİ CİNAYETİN KATİLİ-

..................................................


Her şey çok hızlı gelişmeye başlamıştı bir anda. Az önce camdan bana bakmakta olan Behram'ı öylece bıraktığımı hatırladım. Sonra yaşadığım her şey bir bir geçti gözlerimin önünden.


Tam da Merve'nin Yunanistan'a kaçmadan önce bana verdiği mektubu okuyordum. Sahi ne yazmıştı doktor gider ayak bana?

 Benden önce Behram ile nişanlandığını sonra başka biriyle evlenmesine rağmen Behram'ı unutamadığını yazmıştı. Dahası benden nefret ediyordu. Sırf Behram ile görüştüğümüz için benim yüzümü birdaha görmek istemediğini yazmıştı. Halbuki benim onların ilişkisinden hiç haberim olmamıştı. İşte mektubu okumayı bitirdiğim an çalmıştı telefonum. O telefondan sonra hayatımın bu kadar boka saracağını bilseydim o telefonu asla açmazdım.

Hattın diğer ucundaki Behram benim konuşmama müsade etmeden vermişti kötü haberi. ''Asya'nın cesetini bulduk. Onu teşhis etmen gerek çünkü başka kimsesi yok.''

Doğru söylemişti komiser bey. Asya'nın hiç kimsesi yoktu. Yani en azından biz öyle biliyorduk. Maral ile Asya'nın cinayetini araştırmak için Sivas'a gidince Asya'nın bir kız kardeşi olduğunu öğrendik. Dahası cinayet mahalinde bulduğumuz üzerinde Oya yazan bilekliğin sahibiydi aradığımız kız kardeş.

Sonra Maral cinayet şüphelisi olarak içeriye alındı. Cezaevine girmeden önce Asya'yı öldürmek istediğini ama onun yanına gittiğinde zaten öldürülmüş olduğunu söylemişti köstebek Maral.

Sonra Asya'nın kanser olduğunu, Annesi Safiya'nın kızlarını buluşturduğunu ve Oya denen kadının Asya'nın ikizi olduğunu öğrenmiştik. En son ise Asya'nın hiçbir kanser tedavisi ya da teşhis kayıtı bulunamamasına karşın Oya'nın yedi yıldır kanser tedavisi gördüğü ortaya çıkmıştı. 

Şimdi ise Pamir ile sözde ikiz kardeşi bulmaya gidiyorduk. Ancak göreceğimiz kişi Asya mı Oya mı bilmesem de göreceğimiz suret yani sima aynı olacağından Asya'yı tekrar görmeye hazır mıyım hiç bilmiyorum.

Pamir son anda bir istihbarat alınca direksiyonu İstanbul'un çıkışına yakın bir dağ evine çevirdi. Eve varınca Pamir arakadan ben ön kapıdan sardık ufak ama lüks görünen bu dağ evini. 

Kapıyı çalmadan önce silahımı çıkarıp emniyeti kapatarak hazır konuma geçtim. Kapıyı çalınca birkaç saniye sessizlik hüküm sürmeye devam etsede hemen sonra yakalaşan ayak seslerini duyunca silahımı kaldırıp kapının ardına nişan pozisyonuna getirdim.

Koyu kahverengi orta boyutlu tahta kapı açılıpta arakasındaki yüzü görünce otomatikmen indi silahım. Ben Asya'ya silah doğrultamazdım ki...

SINIRSIZLAR(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now