Capitolul 1

1K 69 3
                                    

Namjoon se pregătea să meargă într-o vacanță la mare. După atâta lucru trebuia și el să ia o pauză. Lucrează la o firmă din Seoul, care îți ocupă destul de mult din timp mai ales care te obosește. Nu duce o viață tocmai complicată, abia a împlinit 26 de ani.

Jin lucrează pe timp de vacanță la pemsinuea(o zonă cu multe case de vacanță de inchiriat, nu știu să explic asta) . Și pe timp de vacanță lucra undeva, avea o pasiune pentru a lucra. Oricum locuia singur și pe timp de vacanță sau concediu nu avea ce face, plănuia să-și ia un animal de companie dar încă nu era sigur. Are 24 ani și lucrează la o cafenea din Seoul.

Namjoon pov

Încă 4 zile și plec însfârșit să mă relaxez. De când asteptam să iau o vacanță, chiar am nevoie să mă relaxez, și cel mai bun loc este marea. De mic când mergeam la mare, și ascultam valurile mării seara, sau să stau pe nisip și să privesc luna și stele într-o liniște deplină, doar marea și vântul ce bate ușor să fie auzit. Atunci e singurul moment când mă simt limpede. Marea are ceva aparte, are un efect asupra mea, marea mereu va fi locul meu preferat.

Cu astea fiind spuse, azi a fost ultima zi la firma, mă duc să fac un duș, să-mi dezamortesc mușchii.
După ce ies de la duș mă schimb în pijamale, îmi fac ceva de mâncare și merg pe balcon. În seara asta era lună plină. Mereu după o zi lungă de muncă stau seara pe balcon la lumina lunii și îmi limpezesc gândurile.

Sub balconul meu trece un cuplu de tineri, cel mai posibil de vreo 17-18 ani. Se vedea pe fața lor ca se iubesc. Și eu aș vrea așa ceva, dar încă n-am găsit persoana potrivită. Eu unul sunt gay, așa a fost să fie, d-aia îmi e mai greu să găsesc pe cineva. Oricum, nu știi ce iti rezervă viața, nu? :)

————

Ok de ce am pus atâta pasiune în capitolul ăsta?
Mai ales partea cu marea e scrisă din inimă, ceva ce simt eu pe propria mea piele")
Abia astept să treacă epidemie pl și să merg la mare, să uit de toate grijile")

I need you//namjinWhere stories live. Discover now