Capitolul 2

528 59 2
                                    

Namjoon își pregătea bagajul, mâine pleca spre mare. Nu își puse prea multe în bagaj, având în vedere că stă numai o săptămână, și-a pus niște haine de vară, costumul de baie și alte cosmetice ce i-ar trebui pe plajă. Nu știa de ce, dar era mai nerăbdător ca un copil mic de 7 ani când pleca într-o vacanță sau primea un cadou.

Era ora 21:53. Se gândi că un film ar merge, având în vedere că numai avea ce să facă și somn n-avea.

Între timp Jin ajunse la camera lui unde se cazase, ziua de azi a fost ok. Tot ce trebuie să facă e să servească oamenii care îi dau comandă, chestia asta nu-l obosea. Lucra la cafenea, era cam același lucru ca acolo.

Dar acolo era Seoul, unde sunt mii de oameni, și pe zi avea mulți clienți și încontinuu trebuia să se plimbe de colo colo. Aici era altceva, pe azi veneau câteva cupluri și alți câțiva care ori erau prieteni ori erau o familie.

Cum n-avea somn se gândi să iasă la lumina lunii. Lângă camera lui unde s-a cazat era o pătură unde poți sta noaptea cu perechea ta și să privesti cerul întunecat. Dar Jin n-avea un suflet pereche, cum zic unii la iubit sau iubită. Încă nu și-a găsit perechea care să-l facă fericit, așa că zăcea singur pe acea pătură, privind la cer și sperând că într-o zi sufletul lui pereche să-i iasă în față.

****

Era deja dimineața, alarma lui Namjoon se făcu auzită în toată camera. Și-a propus să plece la 10,asta însemnând că va ajunge pe la 14:00. Își făcu rutina de dimineață, mâncă și se urcă în mașină pornind spre destinație.

I need you//namjinUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum