Capitolul 9

397 47 2
                                    

Jin s-a gândit să-i arate lui Namjoon locul unde privea el stelele. Deși acolo toată lumea și toate cuplurile mergeau, pentru el era ca un fel de loc al lui. Ciudat, nu?

Acum era dimineață deci mai avea de așteptat până diseară, oricum trebuie să meargă la bar. Cu astea fiind spuse își ia "costumul" care trebuie să-l poarte la bar pe el, pornind vesel ca de obicei.

Evident că Namjoon încă dormea buștean, fiindcă s-a culcat la 4 dimineața, în tot acest timp uitându-se la filme. Pot spune că îi place să facă maratoane de filme.

Ce-i drept, Namjoon a prins drag de Jin,nu în sensul de prieten. Oricum nu voia să-i spună că îl place sau ceva, poate nu simte la fel și poate nici nu îi plac băieții, deci pentru Namjoon e totul o încurcătură pentru că nu știa ce să facă. De obicei nu se atașează așa de tare de persoane, dar băiatul ăsta i-a căzut cu tronc.

După ceva timp se trezi și el mahmur, făcându-și rutina de dimineață. Se decise să iasă iar pe plajă, dat fiindcă no mai făcut-o de 2 zile, de la întâmplarea cu așa zisul Jin.

I need you//namjinUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum