Capitolul 19

324 41 7
                                    

Namjoon numai plecase din cameră de aseară. Era ora 14. Până acum Jin nu venise la el deloc și asta îl îngrijora. Oare are prea multă treabă? Nu știa. Dar se gândi să se plimbe un pic pe la marginea "pensiunii" mai avea în jur de 5 zile aici și pleca. Asta durea destul de tare. De ce? Jin. Nici nu știa de ce îl doare chestia asta, doară au și stabilit că se vor întâlni în Seoul când și Jin va termina toată treaba aici și se va întoarce.

Se așeza pe o bancă din fața unui restaurant destul de luxos pentru zona asta. Acolo era fata aceea, mai exact fosta lui cu noul ei iubit.
Perfect. Fix de ea avea chef acum, după ce că ea e motivul pentru care are atâția nervi, trebuia să o întâlnească iarăși.

-Ce te aduce pe aici? *spune o voce necunoscută, dar care voia să dea un aer superior*

Namjoon își ridică privirea și îl recunoscu. Era terminatul ăla, iubitul ei.

-Nu cred că te doare pe tine ce fac eu sau unde merg.

-Măi măi măi, vorbește acela care nu o fost niciodată iubit de nimeni și nici nu va fi vreodată. Nu ai fost destul de bun pentru Hyejin, cum poți fi pentru altcineva....cât despre acel băiat de la bar–

-Ti-am zis odată, și o mai spun odată, nu te interesează ce fac eu, unde merg și de viata mea. Cât despre Jin, atâta îți trebuie să mai spui ceva de el*spunea în timp ce-l ținea strâns de guler*

I need you//namjinUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum