1.BLM

22.5K 658 271
                                    


İyi okumalar💘

________________________🌙

Siyah düz pantolon,siyah yırtık pantolon,mavi jean,mavi boyfriend pantolon,gri pantolon,gri yırtık pantolon,siyah,beyaz yarım kollu tişörtler ve düz siyah ve beyaz ayakkabılardan oluşan koca gardırobumun kapaklarını kapatmadan mavi yırtık kot ve gri tişört seçiminde karar kıldım ve giydim.

Kızdım evet.Etek elbise veya şort değilde her defasında pantolon giymem sıfır kollu değilde düz tişörtler giymem.Ojeden nefret etmem ve makyaj yapmamam dışında gayet normal bir kız.İki tane abiyle büyümüş küçükken barbie değilde oyuncak arabalarla vakit geçirmiş bir kızdım.

Burçe,19 yaşına girmek için yıl bitirmek için uğraşıyordum.Üniversite hayalim vardı fakat henüz 18 yaşındaydım.Benim yaşıtlarım şu an bile ne olmak istediklerine karar veremezlerken ben kararımı küçüklükten vermiştim.Psikoloji okuyacak ve mahallemi şizofrenlikten kurtaracaktım.

Yaklaşık 9 yıldır aynı mahallede oturuyorduk ve birbirimize bağlıydık.Ne kadar deli dolu olsalarda  bir o kadar iyilerdi.
Samimi ve bir o kadar tatlı insanlarla doluydu.
Başı sıkışana yardım eder darda kalana el açardık.

Efe abimin sesini duyunca yıllardır kırıklarını almak dışında kestirmediğim siyah saçlarımı bağladım ve odamdan çıktım.

Evimiz iki katlı bir evdi ve Efe abimin sesi zor duyuluyordu.Hızla aşağı salona girdim ve sinirle soludum''Ne öküz gibi bağırıyosun be.''
Diyince bana kitlenip tek kaşını kaldırdı ve eliyle kendini gösterdi''Bana mı dedin'öküz'diye?''

Şirince gülümseyip evet anlamında başımı salladım.''Senden başka bağıran öküz olmadığı için?''

Gözlerini kısıp ani hareketle bana doğru koşunca çığlık atıp ev terliklerimle kapıdan çıktım ve adımlarımı hızlandırdım.
Abimi de arkamdaki ayak seslerinden duyuyordum.
Dedikodu karıları yine oturmuş heycanla birşeyler konuşurlarken beni görmüşler ve şaşkınca bizi süzüyorlardı.''Arife..kızz..Arife teyze senin bu çok sevdiğin oğlan katil olcak kurtar beni" diye bağırıp koştum.

İlerideki kamyondan eşya taşıyanları görünce adımlarımı oraya yönlendirdim."Abiii yeter tamam yaa.''

Abim de nefes nefeseydi ama hâla koşuyordu.''Seni elime geçirirsem..''
Demeden birinin bize seslenmesiyle sırıttım ve kamyonun arkasındakilere doğru koştum.Cem abim ve babamın arkasına koşarak nefesimi düzene sokmaya çalışırken babam,abim ve yanlarında tanımadığım baya karizmatik bir çocukla yaşlı bir adam bana bakıyordu sorar gözlerle."E..Efe a.abim ayy off."

Cem abim göz devirip gülümsedi ve beni kolunun altına aldı.Cem abim 25 yaşındaydı Efe abim ise 22 daha sertti Cem abime göre.Cem abimse biraz daha genişti.Eğlenmeyi ve çıldırmayı seviyordu ve sürekli sevgili değişiyordu.Efe ise daha çok sert mizaçlı ve tek tük sevgili yapanlardandı.Fazla kıskanç ve korumacılığından dolayı sevgilileri onu terk ederdi.

Bense erkek fatma denilen şeylerdendim.Sinirli eğlenceli kıskanç kavgacı gibi.Bana mahallede delikanlı kız diyorlardı.Nedeni ise mahalleye sataşan herkesi ölüme götürecek kadar psikolojilerini bozmamdı.

Efe abimin sinirle buraya ilerlediğini görünce tırsarak Cemcime biraz daha sırnaştım.
''Buraya gel hemen Burçe.''

Kafamı çıkartıp dil çıkarttım.
Babam bize'sizle evde konuşacağız'bakışı atıp yaşlı adama döndü ve gülümsedi''Bunlarda kızım ve diğer oğlum.''diyerek bizi tanıttı.Sahi kimdi bunlar?

Cem abime yaklaşıp''Bunlar kim lan?"
Diye bir soru yöneltince o da benim gibi bana eğilip''Yeni taşınıyolar mahalleye.''diyerek beni aydınlattı.Ona ok diyip aralarından sıyrıldım ve kaşları çatık bana bakan Efe nin yanına gidip sarıldım.Baya da kaslıymış haa.

O da sonunda bana sarılınca sinirinin geçtiğini anlamıştım.
Eşya taşınan evden bir tane orta yaşlı bir kadın çıkarken bize bakıp gülümsedi oğlu ve kocası olduğunu düşündüğüm kişilerin yanına ilerledi.Sonra bana dönüp el uzattı ve''Ben Seher buraya yeni taşınıyoruz.Bu da oğlum Polat ve eşim Zihni.''diyip gülümsedi. Elini sıkıp''Bende Burçe.''
İçimdeki ses karizmatik çocuğun adına takılmış Polat Alemdar diye dalga geçerken sinsi bir sırıtışla çocuğa döndüm o da bana kaşlarını kaldırmış bakıyordu.Ciddileşip Efeye döndüm''Ben eve gidiyom yiğidim hadi bay.''

Diyip arkamı döndüm ve yürümeye başladım.Babam arkamdan seslendiğinde duraksayıp ona döndüm.''Kızım giderken bakkala da uğra anneni ara ne lazımsa al akşama misafirlerimiz var.''
Dedi.Göz devirip elindeki parayı aldım ''Misafir umduğunu değil bulduğunu yer dady.''dedim ve koşarak uzaklaştım.Arkamda ise sinirli bir baba kahkaha atan diğerlerini bırakmıştım.

Bakkala gidip annemi aradım ve gerekli olan malzemeleri aldım''Saffet amca hepsi bu.''diyip bakkalcıya teslim ettim arkasında duran poşete uzanırken çaktırmadan şekerli sakızlardan beş tane avuçlayıp pantolonuma sıkıştırdım.
Poşetletip bana verdiğinde parayı verip çıktım.İlerleyip sakızlardan bi tanesini açıp öküz gibi çiğnemeye başladım.

Sonunda eve geldiğimde kapıyı yumrukladım.Annem güler yüzle açıp poşetleri elimden aldı ve''Geç içeri delikanlı kızım.''
Dedi.Göz devirip ev terliklerimle içeri girdim.Annem görmemiş demekki şdşfşfşdşxşcşvş.

Odama çıktım ve can dostum telefonumu açtım.
Bizim mahalle grubumuzdan birsürü yeni mesaj gelmişti.Onları es geçip ''DEDİKODU TİME'' yazan kızlar grubuna girdim.

Nisaaağ=Knkslar mahalleye bi aile taşınıyodu bir oğulları var taşş.

Kebabçı Aslı=Ee napah,Babası kebapçıysa benimdir.

Yağmur Koçovalı=Adı neymiş BEN NİYE GÖRMEDİİİİM?

GÖZ devirip gülümsedim ve yazmaya başladım.

Ben=POLAT ALEMDAR ADI.

Nisaaağ=Vallaha mı ?Knk sen nrdn blyn grdn mü?

Bu kızın her kelimeyi kısaltması beni deli ediyordu.

Ben=Evet babamlarla konuşuyorlardı gördüm.

Kebapçı Aslı=Babası ne iş yapıyomuş?

Ben=Ebeymiş kanka..

Yağmur Koçovalı=Ama benim bildiğim kadın ebe var?

Ben=Tm knk bizene amq lan.

Nisaaağ=Öyle dme knk çckla arkdş olrsk havamz olr.

Ben=ALLAH BELANI VERMESİN ARTIK KISALTMA ŞU CÜMLEYİİ!!

Kebapçı Aslı=Aman kebapçı bir babası yoksa ne işe yarar.

Yağmur Koçovalı=Hadi ama lanet olsun dostum Burçenin dediği gibi bizene ondan?

Ben=Afrm Koçovalı.

Whatsapp'dan çıkıp telefonu kapattım.Gardırobumu açıp siyah kot ve beyaz uzun tişört giydim.Saçlarımı balık sırtı ördüm iki yandan ve bitti.Şimdi üşenmediğim için hazırlanmıştım ve akşama üşenirsem sabah giydiklerimle misafirlere ayıp olurdu.Sahi kimdi ki bu misafirler.

*

Akşam olmak üzereydi babam ve abimler gelmişti ve bende anneme az da olsa yardım etmiş ve yemek hazırlamıştık.
Ağzımda sabahtandır çiğnediğim sakızı çöpe atıp odamdan yeni sakız almak için yukarı çıktığımda kapı zili çalmıştı hızla aşağı uçtuğumda annem kapıyı açmıştı ve misafirleri içeri davet ediyorlardı.Gelenlere baktığımda ise sabah taşınanlar oldığunu görünce şaşırdım.

Hoşgeldiniz diyip herkese sarılırken sıra Polat Alemdara gelmişti.Benim iki katım olan boyuyla bana yukarıdan bakarken gözlerimi kısıp sırıttım ve elimi uzattım o ise elime bakıp bana sırıttı ve bana sarıldı.ÖHA mükemmel kokuyordu.Kendime gelip ondan ayrıldım ve sinirle tırnaklarımı kemirdim.

Bu hödükle işimiz vardı anlaşılan

_________________🌙

Normalde başlama tarihi başa koyulur. Ve ilk yazıldığı an koyulur. Fakat ben şu an koyuyorum

Lütfen buraya başlama tarihinizi yazınız❤

Başlangıç güzeldir umarım.
Oy verip yorum yapmayı unutmayın.

DELİKANLI KIZ/TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now