15.BLM

6.2K 352 62
                                    

İyi okumalar🌙❣

____________________________

"Şrrrr" "Şrrrrrr"kulaklarıma dolan su sesleriyle birlikte gözlerimi araladığımda Cem'in yanıma çökmüş bir bardaktaki suyu diğerine boşaltırken değişik sesler çıkartmasını izledim.

Harbi neden bu kadar salak birşey yapıyordu. Uyandığımı görünce kaşlarını çattı ve ayağa kalkıp üstümdeki yorganı attı" Abi Allah aşkına napmaya çalışıyosun? "

Diye bir soru sorarken. Beni bir çırpıda kaldırıp pufuma oturttu ve yatağımı inceledi. Sonunda konuşmayı akıl edebildi''Hani lan işememişsin? "

dediği şeye şaşırırken ne dediğini anlamaya çalışıyordum. "İşemem mi gerekiyordu? " diyince bana dönüp sahte bir üzgünlükle"Hayır sıçman gerekiyordu Burçe.. ''Dedi.

Yine salak gibi uyandırılmanın ardından bir süre abimle bakıştık ve sonra onu kapı dışarı ettim. Sonra da kendim çıkıp banyoda işlerimi halledip çıktım ve odama girip tekrar yatağıma uzandım.

Bugün okulda öğretmenler toplantısı denilen boş birşey yapılacağı için tatildi.Telefonumu elime alıp instagramda dolaşmaya başladığımda mesajlara bakmadığımı farkettim.

Kağan günaydın yazmıştı. Ve Polatta dün gece birşey yazmış. Hemen Kağana günaydın yazıp Polatın mesajına baktım.

PolatCakır-İki kişi arasında kalmak zordur Burçe. Ama sana zaman tanıyacağım lütfen doğru seçim yap.
Ve yarın buluşmaya ne dersin? "

mesajları okuyup göz devirdim. Benim bir şekilde Polattan uzaklaşmam gerekiyordu. Aslı onu severken ben onunla buluşamazdım.

O yüzden soğuk davranmanın en iyisi olacağına kanaat getirdim. Bugün akşam hepimiz çardakta buluşacaktık. Ve Kağanla Polatta orda olacaktı. Bu nasıl bir iştir bilmiyordum fakat abimin arkadaşı olan bana yazılıyordu.

Nisayı arayıp biraz konuştuk Aslının durumunu sorunca olumsuz bir cevap alınca suratım aniden düşmüştü.

(Medyada) kıyafetlerimi hemen giyip aşağıya indiğimde babamla annemin cilveleştiğini görünce arkamı dönüp suratımı buruşturdum ve sonra merdivenlere girip şarkı söyleyerek geldiğimde ayrılmış olduklarını gördüm.

"Günaydın burun deliklerine kurban olduklarım napıyosunuz? " Diyince ikisi de yüzünü buruştururken annem konuştu"Burun deliklerimizden ne istiyosun kızım? "

Diyince dişlerimi açıp gülümsedim. Babam beni süzüp"Hayrola delikanlı nereye böyle? "Diye sordu. Ayı gibi esneyip ağzımı açmadan kapıyı gösterince başını salladı.

Bu bizim aramızda kızlarla buluşucaz anlamına geliyordu. Her ne kadar oruç oruç dışarı çıkmak istemesemde Aslının moralini düzeltmemiz gerektiği için çıkıyordum.

Aileme görüşürüz dedikten sonra çıkıp parkımıza geldim. Salıncakta yavaşça sallanırken parkın içine bizim mahalleden olmayan düşmanlarımız girince kaşlarımı çatıp kendimi durdurdum.

Salak Kenan ve salak arkadaşları apaçi saçlarıyla bana doğru sırıtarak gelirlerken ayağa kalktım ve ellerimi belime koyup laf atmalarını bekledim.

Kenan sırıtan bir suratla bana bakarak konuştu" Ooo küçük prensesimiz de burdaymış. "Diyince yüzümü buruşturup cevabımı yapıştırdım" Burda olmam çok normal beyini kıçına kaçmış amip. Burası bizim mahallenin parkı. "

Dedim. Suratı ona cevap vermemle daha çok sırıtınca ağzına yumruğumu geçiresim geldi. İnşallah bi kızla yemek yerken gülesin de dişinde maydonoz kalır kız senden ayrılır.

İç sesimi susturup umursamaz bir tavırla tekrar konuştum"Niye geldiniz? "

Sırıtması ciddiye dönerken derin nefes aldı aldığın nefes götüne kaçsın e mi gülmemek için dudaklarımı birbirine bastırıp bende ciddileştim.

"Seni özledim prenses. " Deyince. Geleneksel kusma hareketimi yapıp ciddileştim ve parkın çıkışına ilerledim. Kızlara Yolda haber verirdim artık. Tam uzaklaşırken arkamdan bağırmasıyla duraksadım

"İnsanlara fazla güvenme prenses. "

****

Sabahtandır dalgın dalgın kaldırımdan geçen insanları izliyordum. Aklımda tek dönen bir cümle ve soru vardı.

'İnsanlara güvenme.. '

Neden böyle birşey söylemişti? Emin olduğum tek birşey vardı o da benden habersiz büyük bir oyun döndüğüydü.Bu oyun neydi peki?

Oklar kimi göstermeliydi?

Düşüncelerimden şimdilik sıyrılıp yanımda sabahtandır dedikodu yapan kızlara odaklandım. Aslıyı eski haline döndürmüş sonra da Nisayla birikmiş dedikodularını yapıyorlardı.

Yağmur ise yine bir yere bakıp aptal aşıklar gibiydi. Efe ve arkadaşları-aralarında Kağanında olduğu-bizim karşımızdaki uzak banklarda oturmuş konuşuyorlardı.

Herşey üst üste gelince onları unutmuştum. Kendim e biraz ara verip onları flört ettirmeliydim.

Hemen parmaklarımı dilimin altına koyup ıslığımı çalınca hepsi birden sıçrayarak bana döndü. Abimi işaret edip gelmesini söyleyince kaşlarını kaldırıp ben mi diye ağzını oynatınca evet dedim.

Ayağa kalkıp diğer aradaşlarıyla yanımıza ilerlerken göz devirdim. Yanımıza ulaşınca Yağmura -ÇAKTIRMADAN- bakıp bana döndü''Hayırdır prensesimiz ayağına kadar çağırdı? "

Prenses lafını duyunca midemden iğrenç hissi atıp gözlerimi kapatıp konuştum"Bana prenses deme. "

"Niye? " Diye sorarken masanın üstüne oturmuşlardı. Kağan bana bakarken diğer arkadaşları telefonla ilgileniyordu.

Gözlerimi tekrar abime çevirip konuştum. "Kenanlar fazla uğramaz parka geldiler bu-" tam konuşurken Kağan sinirle lafımı böldü"Sen tekken mi yanına geldi o piç? "

Diye sorunca göz devirdim. Önceden de böyleydi. Ne anlatsam içinde erkek sinek olsa lafımı keserdi.

Kafamı onaylayıp salladım"Sözümü kesmesene lan."dedim.

Utanmuyordum ben. O his olmazdı genelde kaba olurdum birine karşı.

Abim duruma el atıp 'devam et'dedi.

"Normalde pek uğramaz lar bilirsin. Bi dolap dönüyo dikkat et. "
Diyip bağdaş kurduğum ayaklarımı yere değdirip ayağa kalktım ve Kağanla karşı karşıya geldim"Ben her türlü kendimi savunurum bidaha da lafımı kesme kapiş? "

Diyerek beklemeye başlarken. Abim diğer kızlarla konuşmaya başlayınca yüzünü yüzüme yakınlaştırıp aynı hizaya getirince"Kendini koruyamazsın demedim güzelim başka erkeklerle yan yana gelmen canımı sıkıyor. "

Diyince gözlerimi devirip ondan uzaklaştım ve hemen çardaktan uzaklaştım. Elim istemsizce kalbime giderken neden bu kadar hızlandığını anlayamamıştım.







Oy verin yorum yapın LA hadiii.

Sizcede artık Efenin birşeyler itiraf etmesi gerekmiyor mu?

Apaçi saçlı Kenan niye öyle birşey söyledi?

Burçenin kalbi niye hızlandı?

Aslı gerçekten de unutabilecek mi Polatı?





Yazım hataları düzenlenmiştir.

Bb💘

DELİKANLI KIZ/TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now