7.BLM

8.3K 437 64
                                    

   (Medya Ebru)
Akşam herkes iftarını açmıştı ve biz gençler çardağa gitmiştik. Efeyle Ebru da gelmişti. Şu an abim olmasaydı onu öyle bir döverim ki. Ama kardeş yüreği işte. Ona kötü bakışlar atıp duruyodum. Cem abimin yanına oturdum ve onu bir koala gibi sardım. O da bana sarıldı. Birlikte fotoğraf çekilip geri ayrıldık.

Bunu hep yapardık ve Efeyi kıskandırırdık. Ama şu an ona çok kızgındım. Her ne kadar bilmeden de olsa Yağmuru durmadan incitiyordu ve bu beni sinir ediyordu. Çardağa gözleri hafif şişmiş bir şekilde Yağmur girdi ve yanımdaki boş yere oturdu.
Ağlamıştı. Ama o arada böyle olduğu için artık alışmıştık. Efe abim pek sevgili yapmazdı fakat yaptığı zamanda ciddi anlamda güzel ve görgülü insanlar olurdu.

Fakat ben onları her zaman ayırırdım. Çünkü benim shipim Yağmurlaydı. Bence çok yakışıyorlardı. Ama benim abim kör. Önündekini görmez gider mahallenin dilli kaşarını alır gelirdi.
Diğer kızlarla da her ne kadar samimi olsakta Yağmura kendimi daha çok yakın hissediyordum. Onlarda biliyordu Yağmurun abimi sevdiğini.

Aslı konuşma başlattı fakat bunu Efe de başlattı''Ee Efe abi siz ne ara sevgili oldunuz bununla. ''Diye bir soru yöneltilen abimin verildiğini anlıyordum. Ortamda sesizlik olurken gözlerim Polat'a kaydı. lan bu yine bana bakıyordu. Bu sefer gözlerimi kaçırmadan gözlerine kilitledim ve gözlerimden alev çıkmasını bekledim.

Her neyse unutun gözlerimi. Birkaç saniye bakıştıktan sonra dayanamayıp o çekmişti gözlerini. Zafer edasıyla gülümseyip ifadesiz halime büründüm ve Efe'ye baktım. Boğazını temizleyip bize kısa bir bakıştıktan atıp yanındaki yellozu baktı ve konuşmaya başladı''Zaten birkaç gündür samimiydik ve birbirimize sevdiğimizi itiraf edip sevgili olduk''dayanamayıp sinirle sözü ben aldım"İyi de abi sen bu kızı sevmiyodun ki"

Yutkundu ve bana baktı. Neler oluyordu yahu. Allah Allah.
"Demekki seviyor muşum kardeşim" Dedi.
Bende Burçeysem bu işte bir iş vardı ve ben o yellozun ağzından alacaktım. Sinirle kaltım ve Ebruyu kolundan tuttum"Sen biraz gel de biz senle bi konuşalım"

Kolunu çekmeye çalışıyordu ama nafileydi. Zaten kürdan gibiydi bunun neresini beğenen varsa. Abimi göz attığımda rahatlama hissi görmüştüm. Abim bununla kesin zorla sevgili olmuştur. Sonunda kolunu çekmedi ve onu sürükleyerek çıkarttım. Kızlar ve Yağmurda peşimizden geliyorlardı. Onu baya bi uzaklaştırdığımızda kolunu ittin ve etrafını sardık. Boğzında fular vardı"10 saniye içinde abimi neyle tehtid ettiğini söylemezsen boğazını deşerim"

Yağmur dayanamamış olacak ki yanağına sert bi tokat indirdi kimin yengesi bee. Ebru nun gözleri yaşarınca Yağmur elindeki fondötene bakıyordu. Aslı ellerini kaldırıp Ebrunun yanağına sürdü ve elini çekti. Ona da fondoten gelmişti. Makyaj güzeli pis yelloz. Gerçi güzel bile değildi ama neyse.

Nisa gülerek söze girdi"Badana boya yapmışsın lan resmen suratına"bende dediğine güldüm ve sonra birbirimize bakıp ciddileştik. Şurda ciddi bir iş yapıyorduk sonuçta.

Ebru ya döndüm ve kollarını tutup sarstım"Söylesene lan hadi söylesene"
Ağzını açıp yutkunarak konuştu "Evet onu tehdit ettim benimle olması için" Dedi. Yağmur onu benden alıp saçlarını çekerken kızlar Yağmuru çektiler geriye.

"Neyle tehdit ettin de abim senin gibi biriyle oldu.? Eğer söylemezsen derini yüzerim. " Dedim ve bırakıp beklemeye başladım.

Yağmur tam konuşacakken onu eliyle susturup konuştu"Tamam söyliycem yeter durun"
Herkes susup onun konuşmasını bekledi.

"Onun.. Onun YA-"  tam konuşurken Efe lerin sesini duyunca sustuk ve ona döndük.

Ehehe kısa oldu BB. Yazım hatalarını umursamayın üşeniyom düzeltmeye.

Birkaç sorum var

Sizce Efe neden bu Ebru zil lısıyla sevgili oldu?

Ebru onu neyle tehtid etti?

Favori karakteriniz kim?

Burçe?

Efe?

Cem?

Yağmur?

Polat?

Aslı?

Nisa?

Yoksa Arife teyze mi?

DELİKANLI KIZ/TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin