13.BLM

7K 407 18
                                    

İyi okumalar(medya Polat)

___________________🌙🌙🌙

1 hafta sonra

Burçe'den

Hayatım gayet normal ilerlemişti.Konuşmaya çalışıyordum fakat olmuyordu. Onun dışında her okul çıkışı fizik tedaviye gidiyordum ve gayet iyi durumdaydım. Annem dinlenmem gerektiğini söylemişti ama ben evde bunalırdım bunu bildiğimden okula gidiyordum.

Bir haftadır Polat Alemdarla çok iyi anlaşmıştık ve hep sohbet ediyorduk. Şimdi ise bir pazartesi sendromundan çıkıp okulun bitmesiyle kızlarla birlikte çıkışa ilerledik. Arkamdan gelen sesle durup döndüğümde Polatın bana doğru seri adımlarla geldiğini gördüm.

Yanıma geldi ve "Seninle biraz konuşalım mı? " Diye sorunca kafamı salladım ve kızlara baktım. Onlarda bana sarılıp yürüdüler. Çıkış kapısının önünde onun konuşmasını bekliyordum. Derin bir nefes aldı ve"Söyliyceklerim seni şaşırtabilir. "

Tek kaşımı kaldırıp devam etmesini ister gibi kaldırdım elimi.
"Hiçbir kıza aşık olmadım. Kızları değersiz gördüm. Sonra seni gördüm. Mahalleye taşınırken koşarak babanın arkasına saklandın. Değişiktin diğer kızlardan. O an bizi görünce utanmanı veya kekelemeni felan beklemiştim.

" Onun yerine kaşlarını çatıp artis gibi lafını söyleyip gitmiştin. O an ciddi anlamda sen eğlenceli gelmiştin gözüme. "

Diyip yutkundu. Şaşkınca onu izlediğimi farkedince devam etmesini bekledim.

"Sonra arkadaşına verdiğin değerleri gördüm. Sen beni görmüyordun ama ben her zaman seni izledim. Seni izlemek keyifliydi.

" Sonra mahallecek yemek yediğimiz zaman karnın guruldayınca utanmıştın. O zaman senden etkilendiğimi anlamıştım fakat o arabanın çarptığını duyduğum zaman hayatımda ilk defa kaybetme korkusuyla yüz yüze gelince-''

Yüzünü biraz yüzüme yaklaştırınca tam konuşacakken inleme sesiyle yerde buldu kendini. Şaşkınca yere eğilmiş ona yumruk atan Kağanı gördüm. Ağzımı yapma diye açıyordum ama sesim çıkmıyordu.

Kağanı Polat itip o da ayağa kalktı ve Kağana yumruk attı. Onları ayırmaya çalışıyordum ama çok güçlülerdi.Derin nefes alıp son gücümle bir çığlık attım. Olmuştu

Sesim. Çığlık atmıştım. İkisi de durup şaşkınca bana baktılar. Bende şaşkınca elimi boğazım a koyup fısıldadım"Ko-konuştum."

İkisininde gözleri parlıyordu. Polat yanıma gelirken Kağan onu durdurup iteledi "Lan it siktir git lan burdan. " Derken Polat sinirle kalktı ve o da Kağanı itti"Kimsin lan sen piç. "

Boğazımı temizleyip''Yeter artık yapmayın napıyosunuz. "Diye bağırınca durup bana baktılar.

Kağan derin nefes alıp " Gel güzelim seni eve bırakıyım. "
Diyince Polat resmen haykırdı"Kimsin lan sen de Burçeye güzelim dersin? "Dedi.

" YETERRR. "diye bağırıp gözlerimden yaşlar akmasına izin verdim. " İki haftadır konuşamıyordum. Şimdi ise konuşabiliyorum ve siz şu an beni desteklemek yerine kavga ediyor sunuz. "Diyip ikisine de nefretle baktım ve hızla ilerlemeye başladım.

Konuşabildiğime sevinsem mi. Yoksa onların benim yüzümden kavga etmelerine üzülsem mi bilemedim. Koşarak eve girdim. Annem kapıyı açınca sarıldım  ve cıvıldıyarak konuştum" Anne artık konuşabiliyorum. "Dedim.Annem beni kendinden uzaklaştırıp ağzımı açınca göz devirdim.

" Anne yalan mı söyliycem konuşuyorum işte. "Diyince annem sıkıca sarıldı''Kuzum benim. " Diyip saçlarımı öptü.

Sesi duyan Cem abim"Noluyo lan"diyerek yanımza gelince annemden ayrılıp Cem'e gülümsedim "Konuşabiliyor um. " Dedim.

Cem bağırarak bana geldi ve kucağına alıp döndürdü. "Civcivim.''

Dedi.

____________________🌙🌙

Şimdi bütün aile bir  koltuğa sarılarak oturmuş benim konuşmamı kutluyorduk.Onları çok seviyordum ne olursa olsun asla bırakmamışlardı hep yanımda olmuşlardır.

Uykumun gelmesiyle odama gidip yatağımı açtım. Telefonuma bildirim gelince elime aldım ve mesajı okudum.

PolatCakır-Seni üzdüysem özür dilerim Burçem.
PolatCakır-Bugün dediklerim yarım kaldı şimdi tamamlıyorum.
PolatCakır-Seni sıranın arkasına bana bakmak için döndüğünde burun buruna geldiğimiz anda beri seviyorum.

Cümleleri okurken boğazım düğümlenmişti resmen. Şimdi ne yapacaktım. Aşkın a sını bilmeyen bir kıza iki gönül konmuştu. Birini seçmem mi gerekiyordu yani. Peki diğeri ne olacaktı. Ne boktan birşeydi bu aşk denen şey.




Yb attım fazla uzun değil çünkü bir gün içinde iki bölüm atmak zor.

Kalbimi kırıyosunuz oy verin...........BB💘

DELİKANLI KIZ/TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now