Giriş Bölümü

1.3M 36.5K 29.2K
                                    


Selammm canımın içleri <3

Size bugün anlık bir kararla oturup giriş bölümünü yazdığım yepyeni sıcacık çok tatlı yeni hikayemin giriş bölümünü getirdim. Umarım seversiniz, şimdiden hepinize iyi okumalar^^

---

GİRİŞ

"Günaydın Türkiye, bugün duyacağınız bombalara hazır mısınız?" Parmaklarım tam olarak bu cümleyi yazıp "Gönder" tuşuna bastığında derin bir nefes alıp arkama yaslandım. Sayfam yaptığım paylaşımın hemen ardından mesajlarla ve yorumlarla dolup taşarken gözlerimi kapatma tuşuna bastığım bilgisayarımın kararan ekranında beliren kendi yansımama çevirdim.

Ben Mine Uysal. Ya da tüm Türkiye'nin bildiği diğer ismimle ünlü magazin yazarı Yeşil Küpeli Kız. Bu sayfayı tam bir yıl önce bugün kurdum, kimseye bağlı çalışmadan, gerçek ismimi ve kimliğimi asla ve asla kimseye belli etmeden tam bir yılda on iki milyon takipçi sayısına ulaştım. Yaptığım tek iş güvenilir kaynaklarımdan ünlüler hakkında kimsenin bilmediği haberlere herkesten önce ulaşmak ve onları hem bloğumda, Instagram sayfamda paylaşmaktı. Magazinden hoşlanan bu kadar insanla aynı dünyada yaşadığımı bilmediğim bir yolculuğun bir yıl sonrasında tahmin bile etmediğim bir yerdeyim şimdi. Eğlenmek için açtığım Yeşil Küpeli Kız sayfası bana takipçi kazandırmakla kalmayıp fazlasıyla para da kazandırdı. Önce kirada oturduğum evi satın aldım, sonra daha büyük bir eve geçtim. Başta bunu bir iş olarak görmeye başladığımı anladığım an işin eğlencesini kaybetmeye başladığımı fark ettim, o an kendime bu yola çıkarken içimde bulunan amacı hatırlattım. Ben bu sayfayı eğlenmek için açmıştım ve öyle de kalacaktı. Şimdi pembe ve siyahla bezenmiş odamda oturmuş arkamda duran valizlerime bakıyorum. Evet, üçüncü evime taşınıyorum. Daha büyük bir eve mi? Daha lüks bir eve mi? Hayır. Bana bu zamana kadar oradan buradan öğrendiğim magazin bilgilerinden çok daha ötesini verecek bir yere... Yeni haberime doğru gidiyorum. Biliyorum, kafanız karmakarışık. Açıklamama izin verin. Sizlere Efe Duran'dan bahsettim mi? Tam iki ay önce evinin oturma odasında oturmuş tek bir şarkı söylemişti Efe. Arkadaşları Efe şarkı söylerken videosunu çektiler ve bu videoyu dünyanın en ünlü video paylaşım sitelerinde paylaştılar. Ertesi sabah uyandıklarında Efe Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yakışıklı, genç ve yetenekli. Prodüksiyon şirketleri Efe'nin telefonlarını meşgul ederken Efe tam o gün arkadaşlarından birinin yönlendirmesiyle Türkiye'nin en ünlü prodüksiyon şirketi SMA Prodüksiyon ile anlaştı. O günden beri kendisine sakladığı üç şarkıyı piyasaya sürdü, bir anda on milyon takipçiye sahip oldu ve Türkiye'nin gündeminde birinci sıraya çıktı.

Efe Duran... Genç kızların yeni sevgilisi... Fakat maalesef kendisi bu zamana kadar ünlü olmuş her sanatçıdan fazlasıyla farklı. Evinden dışarı çıkmayı sevmiyor, asla görüntü vermiyor ve özel hayatı hakkında kimsenin tek bir fikri bile yok. Ne bir arkadaşına ulaşabildim ne de onu tanıyan herhangi bir insana. Kimse onun hakkında hiçbir şekilde haber yapamazken ben bir mucizenin kucağına düştüm... Bir gün arabamla trafikte ilerlerken diğer arabaların arasında gözüme bir plaka çarptı. Arabanın siyah camları yüzünden içinde kimin olduğunu göremiyordum fakat plaka tam olarak şöyleydi "34 ESM ***" O ana kadar Efe hakkında öğrenebildiğim tek bilgi annesi ve babasının isimleriydi. Sibel ve Metin. O an bunun şizofrence bir davranış olup olmadığını umursamadan bu plakanın Efe, Sibel ve Metin isimlerinin kısaltması olduğunu düşündüm ve o arabayı takip ettim. O arabayla birlikte kendimi Kemerburgaz'ın en tenha, nezih ve zengin sokaklarından birinde buldum. İşte o an benim için bir mucizenin gerçekleştiği o andı.

"Kardelen Sokak..." diye mırıldandım kendi kendime araba bir binanın önünde durduğu sırada.

"No 26..." diye devam ettim ve tam o an beni şoka sokan o gerçeklik güneş gözlükleriyle arabadan inip binaya doğru bir adım attı. Efe Duran tam olarak burada karşımdaydı. Onu ilk defa canlı kanlı görüyordum. Güneş gözlükleri, siyah gömleği, siyah pantolonu ve elindeki ahşap gitar çantasıyla ne kadar etkileyici göründüğünü tahmin bile edemezdiniz. Kalbim deli gibi çarparken gözlerim binanın üzerinde dolaştı ve orada tam o anda bir mucizeyle daha karşılaştım.

Camların birinde yazan "KİRALIK" yazısı beni delice bir planın içine sürüklerken içimdeki habercilik aşkı bunun hiç de delice olmadığını söylüyordu. Bunu yapacak mıydım? Evet, bunu yapacaktım. Her şeyimi bırakıp bu binaya taşınacaktım ve bir ay içinde Efe Duran hakkında her şeyi öğrenip onun hakkındaki büyük haberimi yapıp çıkıp gidecektim bu binadan.

O zaman tekrar tanışalım... Ben Mine, yirmi yaşında kariyerinin en parlak döneminde bir sosyal medya yazarıyım. Nam-ı diğer Yeşil Küpeli Kız... Hayat beni hırslarım uğruna buraya, hiç bilmediğim bir sokağa üzerinde kocaman siyah harflerle "No : 26" yazan bir binanın önüne sürüklemişti. Benim için bir ay süreceğini düşündüğüm bu yolculuk beni nereden nereye götürecekti, beni hangi duygularla tanıştıracaktı, beni gururumla ne derecede yüz yüze getirecekti bilmiyordum. Tek bildiğim içimde yanıp tutuşan o başarılı olma isteğiydi, başka hiçbir şey değil. 


---


Benim inanılmaz içime sinen çok tatlı bir giriş oldu^^ Şimdi yazacağım bölümlerin hayallerini kuruyorum, bence bu yaz Mine ve Efe ile çok eğleneceğiz ve eminim ki onları çok seveceğiz. Uzun zamandır yeni karakterler tanımıyorduk. Umarım hayal ettiğim kadar güzel bir dünya yazabilirim bu hikayede de <3 

Hemen heyecanla yorumlarınızı okumaya geçiyorum, hepsi için şimdiden teşekkürler, sizi çok seviyorum^^


NOT : Karakter tanıtımlarını da yarın yayınlayacağım <3 

No : 26 (İki Kitap)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang