Tanıtım Bölümü

19.5K 606 1.5K
                                    

TANITIM

A-KAHARAN KRALLIĞI

Sarp kayalıklar üzerine kurulan Kaharan Krallığı, kanunsuzlukların baş gösterdiği bir yerdir. Toprakları dağlık alanlardan oluştuğu için işgal edilmesi zor bir bölge olan Kaharan, halkının kanun tanımazlığı yüzünden yönetilmesi zor olan dört bölgeye ayrılmıştır.

1- Kaharan Hanedanlığı

Kraliyet soyu olan bu hanedanlık, merkezi yönetime ev sahipliği yapmakla birlikte Kaharan Krallığı'nın uyumsuzlardan arındırılmış tek bölgesinde hâkimiyet sürmektedir.

2-Ernald Hanedanlığı

Ernald Hanedanlığı, Kaharan Kralı Kral Darius'a çıkarları gereği sadık bir hanedanlıktır. Kral Darius, bu sadakate ihanet ederek yapmış olduğu korkunç deneylerin kurbanlarını Ernald Hanedanlığı'nın topraklarında yaşayan insanlardan seçmektedir.

3-Sarmot Kasabası
Sarmot Kasabası, Kral Darius'un başarısızlıkla sonuçlanan deneylerinin atıldığı çöplüktür. Bu yüzden yönetimi zor olan kasaba, direktman Kaharan merkezine bağlı bir vali tarafından yönetilir.

4-Skanner Uçurumu
Nehantis Krallığına sınır komşusu olan bu dağlık alan, Nehantis'e geçişin yasadışı anahtarı olduğu için Sarmot Kasabasına atılan benliğini kaybetmiş denekler; bu bölgede gruplaşarak burayı kendilerine mesken etmişlerdir. Bu durum, Skanner Uçurumunu yönetilmesi zor ve bir o kadar da tehlikeli bir bölge haline getirmiştir.

B-NEHANTİS KRALLIĞI

Verimli topraklara ve asil şövalyelere ev sahipliği yapan Nehantis, adını Işık Tanrıçası olan Tanrıça Nehantis'den almıştır. Nehantis yönetimi, adalete önem verdiği için bulunduğu bölge Legoryan Diyarı'nın adalet yuvası olma özelliğine sahiptir. Kral Simon, yönetimi kolaylaştırmak için krallığı merkeze bağlı olan üç ayrı bölgeye ayırmıştır.

1-Nehantis Hanedanlığı

Kraliyet soyu olan bu hanedanlık, merkezi yönetime ev sahipliği yapmakla birlikte krallığın en görkemli şehri olan Mirvan'a sahiptir.

2-Heron Hanedanlığı

Heron Hanedanlığı, Nehantis topraklarını Naekna'ya bağlayan köprünün sahibi olduğu için büyük bir zenginliğe sahiptir. Bu zenginlik Heron Hanedanlığına çok büyük bir ordu kazandırdığı için Nehantis Kralı Kral Simon, Heron Hanedanlığını Kaharan'dan gelen saldırıları göğüslemekle görevlendirmiştir.

3-Endral Çölü
Skanner Uçurumu'ndan gelen haydutların ve uyumsuzların Nehantis'e girdiği bölge olduğundan dolayı oldukça tehlikelidir. Bu tehlikenin bir yönetim boşluğu oluşturacağından çekinildiği için direktman Nehantis merkezi tarafından atanan bir valiyle yönetilmektedir.

C-ZARNAL KRALLIĞI

Zarnal Krallığı, büyük ormanlardan oluşan mistik bir krallık olduğundan dolayı görenleri büyüleyen bir güzelliğe sahiptir. Lakin Zarnal'ın bu büyüleyici güzelliğine kapılanlar, bu güzelliğin ardındaki şeytani güçlerden her zaman nasibini almıştır. Zarnal Krallığı yaşanan taht kavgalarından dolayı iki çekişmeli bölgeye ayrılmıştır.

1-Zarnal Hanedanlığı
Zarnal Hanedanlığı geçmişte Nare Hanedanlığı ile yaşadığı savaşın yaralarını henüz saramamışken Kaharan krallığıyla çıkacak olası bir savaştan çok çekinmektedir.

2-Nare Hanedanlığı
Nare Hanedanlığı, Zarnal Krallığını ele geçirebilmek adına her türlü düşmanla ve dostla ittifak kurmaya hazırdır.

LEGORYAN EFSANESİ- RUH TOHUMU [TAMAMLANDI]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin