JEALOUSNESS

1.8K 116 25
                                    

İyi okumalar. ♦️
Yorum yapıp oy vermeyi unutmayın...❤️🌹

Bay Jeon'un salonunda bütün gözler bizim üzerimizdeydi.Jungkook ile birlikte bizim çocukların olduğu köşeye doğru yürümeye başladık.

Birkaç saat öncesi kadar olmasa da gözlerin bizim üzerimizde olmasından dolayı hala heyecanlıydım. Böyle şeylere alışık değildim. Hem de hiç...

Jungkook benim aksime gayet rahat bir tavır içerisindeydi. İlginin üzerinde olmasına alıştığı her halinden belliydi.

Çocukların yanına vardığımızda bakışlarımı büyük salonda gezdirdim. Herkes üç dört kişilik gruplar halinde konuşuyorlardı.

En son görmek isteyeceğim kişiyle göz göze geldiğimde hemen bakışlarımı kaçırdım. İstemsizce boşta kalan elimin tırnaklarımı avuç içime bastırmıştım. Jennie geri zekalısının burada ne işi vardı? Neden gözlerini dikmiş bize bakıyordu?

Sinirle elimi Jungkook'un elinden ayırdım.

Jungkook'un "Ne yapıyorsun?" Diye fısıldamasıyla kendime gelmiştim.

Fazla mı tepki göstermiştim? Bakışlarımı çocuklara döndürdüğümde onlar da ne olduğunu anlayamamış gibiydiler.

"Bir şey yok. Elim kaşındı sadece."

Yalandan yavaşça elimi kaşıdığımda Lisa Jimin'in yanından ayrılıp yanıma gelmişti. Kolumu yavaşça tuttuğunda bakışlarımı sorarcasına yüzüne çevirdim.

"Biz bir lavaboya gidelim. Hemen geliriz." Kısaca açıklama yaptıktan sonra beni çekiştirmeye başladı.Birlikte lavabonun olduğu tarafa doğru yürürken Lisa destek verircesine gözlerime baktı. "Dur tahmin edeyim Jennie'yi görünce panikledin." Dediğinde ifadesiz tutmaya çalıştığım yüzüm düşmüştü.

Birlikte üst katlardaki odalardan birine girdiğimizde sinirle "Lisa onun burada ne işi var?" Diye sordum.

Odadaki yatağın üstüne gelişigüzel oturmuştum.Belki de böyle bir şey sorma hakkım bile yoktu ama sormak istemiştim. Lisa'ya her açıdan güveniyordum. En yakın arkadaşımdı.

"Sakin ol Hae Won. Biliyorum sana yaptıklarından dolayı ben de çok sinirliyim. Ama babası Bay Jeon'un arkadaşlarından biri ve burada olmalı." Dediğinde gözlerimi devirdim.

Ben olmasam Jungkook'un çoktan Jennie ile evleneceği düşüncesi aklıma geldiğinde zaten yerlerde olan moralimi daha da bozmuştum.

"Hem zaten hiç muhattap bile olmayız bugün. Burada değilmiş gibi davran. Sana laf atarsa da ben onu hallederim merak etme." Diyerek göz kırptığında elimde olmadan sırıtmıştım. Derin bir nefes alıp başımı onaylarcasına salladım.

"Teşekkür ederim Lisa. İyi ki varsın." Diyerek kollarımı açtığımda direkt bana sarılmıştı.

"Hadi gidelim artık." dedikten sonra oturduğum yerden kalktım.

Odadan çıkıp merdivenlerden inmeye başladığımızda bu sefer herkes benim aksime salonun ortasında duran platformun üstündeki Jennie'ye bakıyordu. Büyük ihtimalle bir konuşma yapıyordu.

"Yani diyeceğim o ki babam ve ben, böyle bir şansı bize sunduğunuz için teşekkür ederiz Bay Jeon. Size bu özel yapım plaketi sunmak isteriz."

Dediği şeyden hiçbir şey anlamamıştım ama Jungkook ve Bay Jeon Jennie'nin durduğu platforma doğru yürüyorlardı.

Run To You/JungkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin