Sarhoş

1.2K 108 101
                                    

Sabah kalktığımda ayağım artık daha az acıyordu. Dün akşam extra başka bir şey olmamıştı. Ruggero beni eve getirip yatağıma yatırdı. Sonra bilemi kremliğip sardı. Yanımı döndüm ve ruggeroyu gördüm. Ah tabi birde dün benim için çok korktuğu için yanımda yattı. Cande dahada çatlıyordu ama chuchonun umrunda değildim. Acaba onu bu aralar çok mu boşlamıştım. Yoksa başka bir şey mi vardı? Yavaşça yataktan kalktım ve mutfağa indim. Birkaç dakika sonra ruggeroda telaşla ve koşarak indi aşağıya. Beni görmeden kapıya yöneldi.

K:rugge ne oldu? Nereye?

Bana döndü ve rahatladı.

R:yanımda göremiyince yine gittin sandım

Dedi ve bana sarıldı. Beni gerçekten çok merak etmişti.

K:daha kimse uyanmadı ama ben her zamanki gibi açım balkonda beraber kahvaltı edelim mi?

Güldü.

R:olur.

Ona kırgındım çünkü beynim gerçektende bir olay olsa candeye inanacağını söylüyordu. Ama ben bütün kalbimle bana inanmasını istiyordum.

Biraz yüzüme baktı.

R:neden bana kırgınsın?

K:ne? onları dışardan mı söyledim?

R:hayır hiç bir şey söylemedin gözlerinden belli oluyor, içinden bunu mu geçiriyordun?

Sanırım pot kırmıştım.

K:hadi ben çok açım yemek yiyelim.

Dedim ve gitmek için arkamı döndüm ama kolumdan tutup beni geri çekti. Çok yakındık. Kitlendim. O da kitlendi. İkimizde haraket etmiyorduk. En sonunda ikimizde durumun farkına varıp uzaklaştık.

R:özür dilerim

K:sorun değil, hadi yemek yiyelim

Dedim ve mutfağa gittim. O da arkamdan geldi ve yapmaya başladık. Krep yapıcaktım ama tabiki yanımda ruggero varken bu mümkün olmuyordu. Ne zaman birlikte mutfağa girip unlu bir şeyler yapsak yemek savaşı çıkıyordu.

Krepi yapmaya başlayınca. Unu alıp bana attı.

K:RUGGEROOO

Dedim ve bende ona attım. Böylece yemek savaşı başlamıştı. Hem atıyor hemde gülüyorduk. Her tarafımız mahfolmuştu. En sonunda durmayı başardık. Bana yaklaştı ve un alıp burnuma sürdü.

Güldüm.

K: off ruggero beraber ne zaman mutfağa girip unlu bir şeyler yapsak yemek savaşı çıkıyor.

Güldü.

R:evet, haklısın

K:ben yıkanıp geliyorum, benden sonrada sen girersin. Sen çıkana kadar ben yemeği hazırlarım ve yeriz tamam mı?

R:tamam

Dedi ve yukarı çıkıp banyoya girdim. En sevdiğim ay çiçek kokulu şampuanımı kullandım. Çikolata kokuluyuda çok seviyordum ama bu gün bunu kullanmak istemiştim.

Yarım saat sonra banyodan çıktım ve odama gidip giyindim. Saçlarımı kurutmaya çok üşendiğim için kurutmadım ve aşağıya indim. Ben üstümü giyinirken ruggero banyoya girmişti. Mutfağı topladığından çok zor olmadan yemekleri hazırladım. Sonrada sabahları olmazsa olmazım kahvemi hazırladım. Çok geçmeden o da aşağıya indi. Tahmin edin bakalım yine neysiz? Yine t-shirtsüz.

K:ruggero bidakine üstünü giymezsen sen banyodan çıkmadan önce bütün camları açıcam ve seni hasta yapıcam.

R:sonra yine sen bakıcaksın bana

Little Do you Know (Finish)Where stories live. Discover now