~Yanlış kararlar ,doğru insanlar~

1.2K 101 92
                                    

Uyandığımda her yerim acıyordu. Sabah olmuştu ve ben hala sokakdaydım. Kalkabilecek halim yoktu. Yavaşça yerden destek alarak kalkmaya çalıştım. Ama karnım acayip derecede acıyordu. Acıyla inledim ve devam ettim. Bunlar beni durduramazdı. Bu cande bir psikopattı. Elimi yavaşça cebime götürdüm ve telefonumu aradım. Ama o telaşla ss se alıp evde bırakmıştım. Eve doğru Yürümeye başladım. Ara sıra düşüyor ara sırada acıyla inliyordum. Canım çok yanıyordu. Tek kelimeyle işkence gibiydi. Yürümek çok normal bir eylemdi ama ben şuanda onu yaparken acı çekiyordum. İşkence gibi geliyordu.

___________________________________

Birkaç saat sonra eve vardım. Evden bağırma sesleri geliyordu. Kendimi kapıya yaslayıp derin bir nefes aldım. Her tarafım kan ve morluk içindeydi ve ruggero bunu görünce çıldırıcaktı. Zar zor kapıyı çaldım. Bunu bekliyorlarmış gibi direk açıldı ama şok olmuşlardı. Ağlamıyordum sadece canımın yandığını belli eder bir ifadeyle ruggeroya bakıyordum.

R:KİM YAPTI LAN BUNU?

Dedi ve bana sarıldı ama canım yanıyordu. Bu yüzden büyük bir çığlık attım. Atar atmaz ayrıldı. Gözünden yaşlar geliyordu ve çok sinirliydi. Yürüyecek halim olmadığını anlayınca kucağına aldı ve salona gidip koltuğa oturtturdu.

R:nasıl oldu bu?

O kadar sinirliydi ki dişlerini sıkıyordu.

K:caro bana telefonumu veriri misin?

Ca:hemen

Dedi ve olduğu yerden alıp bana verdi.

K:saol

Dedim ve telefonuma girip bakmaya başladım. Cande büyük ihtimalle mesajı silmişti çünkü mal mal sırıtıyordu. Ama bilmediği bir şey vardı ki ben onu ss almıştım. Ss si açtım ve ruggeroya döndürdüm.

R:bunu ben yazmadım.

K:gece uyanmıştım. Senden bu mesaj geldi. Odana baktığımda sende telefonunda yoktu. Bende korktum ve ne olur ne olmaz diye bu mesajı ss se aldım ve o anki telaşla evde bıraktım. Geldiğimde orda seni arıyordum ama bulamadım. Sonrada 50ye yakın adam dövdü işte.

Ruggero çok sinirlenmişti.

R:KİM YAPAR BÖYLE BİR ŞEYİ?

K:b-bilmem

R:bizi bir yalnız bırakır mısınız?

Dedi ve çıktıklarında yüzümü ellerinin arasına aldı.

R:özür dilerim, özür dilerim, özür dilerim....

K:özür dileme

R:benim yüzümden, benim için ordaydı.

K: ben öyle bir şey yazsam saati umursamaz sende gelirdin oraya.

R:canın çok yandı mı?

Biraz gözüne baktım. Gerçekten çok canım yanmıştı. Gözümden yaş düştü ve kafamı olumlu anlamda salladım. Oda ağlamaya başlayıp bana sarıldı. Yine çığlık atmıştım.

R:bunu yapanı bulursam....

K:sakin ol rugge, sakin ol

R:sen bana emanettin ama ben sana doğru düzgün bakamadım bile, özür dilerim küçüğüm.

K:sorun değil

R:karol bunu yapanı biliyor musun?

K:h-hayır hayır

R:karol biliyorsan söyle

K:ruggero, sana zarar gelmesinden korkuyorum lütfen.

R:yani biliyorsun kim?

Little Do you Know (Finish)Where stories live. Discover now