Ayrılık, Aldatma!!??

910 92 65
                                    


3 gün sonra

Karol

Bu üç günü ruggeroyla beraber geçirmiştik. Ama şimdi tekrar gitmesi gerektiğini söyleyip duruyordu.

Karol: ruggero gitmene gerek yok gerçekten.

Yanıma gelip yüzümü ellerinin arasına aldı. Ve yanağımı öpüp tekrar gözlerimin içine baktı. Tam içine ama. Gözlerimde kaybolmak istiyormuş gibi bakıyordu. Elimle yanağında olan ellerini tuttum.

Ruggero: güzelim, meleğim, bebeğim, küçüğüm, aşkım, herşeyim. Bende senden ayrı kalmak istemiyorum. Ama bana doğruyu söyle. Kafanı toparlayabildin mi?

Biraz düşündüm. Daha tam olarak toparlayamamıştım. Bütün her şeyin ard arda gelmesi kafamı fena karıştırmıştı. Gözlerinin tam içine baktım. Her baktığımda kaybolduğum gibi tekrar kaybolmuştum.

Karol: daha tam toparlayamadım, ama sen olmadığında dahada karışıyor.
Ruggero: güzelim, benim yanımdayken kafanı toplayamazsın.

Alnıma bir öpücük kondurdu. Hazırladığı valizinin fermuarını kapatıp yataktan indirdi. Tekerlekleriyle yürütürken benide elimden tutup kapıya kadar getirdi.

Ruggero: seni seviyorum
Karol: seni seviyorum, en kısa zamanda dön ama.
Ruggero: en kısa zamanda kafanı topla ama.

İkimizde gülümsedik. Ona doğru bir adım atıp kollarımı boynuna dolayıp sarıldım. O da sımsıkı bir şekilde belime sarıldı. Ayrıldığımızda valizinide alıp yavaşça kapıdan çıktı.

Çocuk gibiydim. Elinden lolipopu alınmış bir çocuk. Onu alıp tekrar vermiş sonra tekrar almışlardı. Bir çocuk buna nasıl dayanır?

Odamıza çıkıp kıyafetlerinden birini alıp kokladım. Sonra dayanamayıp üzerimdekini çıkartıp onu giydim. Sonra sadece birkaç gün ayrı kalıcağımız aklıma gelince rahatladım. Gülümsemeye çalışarak aşağıya indim.

Kimse yoktu. Gülümsemeye çalışarak kendimi mutlu olduğuma inandırmaya çalışıyordum. Güzel bir kahve hazırlayıp balkona geçtim (kahve sevdiğimi her yerde kanıtlıyom sanırım kdjdkd). Telefonumu elime alıp kulaklığımı taktım. Şarkı kısmında Rasgele seçeneğine basıp kenara bıraktım. Şans eseri little do you know çalmaya başladı. Sanırım hayat beni ağlatmaya çalışıyor.

Hemen şarkıyı değiştirdim. Bu seferde stuck with you çalmaya başladı. Bu şarkının anlamı da tam beni anlatıyor gibiydi.

🌹Sende takılı kaldım...

Bu şarkıda çok sevdiğim şarkılardandı. Şarkı dinleye dinleye kahvemi içtim ve bitince onu kaldırdım. Biraz dışarı çıkmaya karar verdim. Kızları arayıp kafeye gelmelerini söyledim. Ruggeronun kıyafetini değiştirmeden altıma yırtık kot  giydim ve kıyafetimine içine soktum. Biraz salaş bıraktıktan sonra saçımı taradım. Saçımda şuan su dalgası vardı. Su dalgasını oldum olası sevmişimdir (bende öyle djdndj).

Hızlıca telefonumuda alıp evden çıktım ve sözleştiğimiz kafeye geldim. Her şey bir kenara ruggeronun nereye gittiğini bile bilmiyordum. Geldiğimde kızlar henüz gelmemişti. Masaya oturdum ve kendime milkshake ve tatlı söyledim. Şuan aşırı şekilde tatlıya ihtiyacım vardı. Kısa süre sonra kızlarda geldi ve onlara olanları anlattım. Bana olabildiklerince destek oldular. Ordaki konuşmalarımız bitince tekrar evime geldim. Uzun zamandır instagrama bir şey atmadığımı fark edip üzerimdekilerle fotoğraf çekindim ve attım. (Kıyafet hayali olduğu için fotoğraf yok sorry).

İk beğeni ruggerodandı. Sonra özelden mesaj geldi.

Ruggero-karol

Ruggero: çok güzel çıkmışsın güzelim.
Ruggero: o benim kıyafetim mi?
Karol: evet.
Karol: ve teşekkür ederim bebeğim.
Ruggero: o kelimeyi ben söyleyince öksürmeye başlamıyor muydun sen? Djdnd
Karol: bir şeyler değişmiş demek ki.
Ruggero: peki smnsjs.
Karol: ne gülüyorsun be?
Ruggero: yok bir şey.
Ruggero: şimdiden özledim " ağlayan ama gülen yakışıklı emoji"
Karol: bende öyle " ecrinin kötü sonlarına hıçkıra hıçkıra ağlayan emoji"
Ruggero: hey öyle bir emoji yok.
Karol: seninkide yok "tek kaşını kaldırmış zafer gülüşü yapan emoji"
Ruggero: dıdhdj seni seviyorum bebeğim.
Karol: seni seviyorum sevgilim.

Telefonu kapatıp duş almak için banyoya girdim. Bu sefer Saçlarıma çikolatalı şampuanımı sürdüm. Çıktıktan sonra kıyafetlerimi değiştirip saçımı kurutmak için yine banyoya geldim. Üstüme yine ruggeronun kıyafetini giymiştim. Saçlarımı güzelcene kuruttum ve dağınık bir şekilde ördüm. Önlerdende çıkarıp odama gittim.

1 hafta sonra

Ruggero bu sefer gelmemişti. Ama zaten bu sefer bir hafta kalıcam gibi bir şey söylememişti. Büyük ihtimalle toparlanana kadar kalıcaktı orda. Telefondan daha az konuşmaya başlamıştık. Ama aramızda sorun yoktu. Bana habire konuşursak yanından gitmemiş gibi olucağını, kafamı toparlıyamayacağımı söylemişti.

Odamdan çıkıp tepsiye kahvaltımı hazırladım ve salona geçip film açtım. Film açarak yemeğimi yerken telefonuma mesaj gelmesiyle filmi durdurdum ve telefonu elime aldım.

Mesaj ruggeronun sevgilileri arasında en çok aşık olduğu lisa dan gelmişti. Bana bir fotoğraf göndermişti. Ruggeroyla ikisi birlikte yataktaydılar. Gözümdeki yaşları tutamadım. İkiside yorganın içindeydiler ama yüzleri tam gözüküyordu. Kenardaki kıyafetlere baktım. Ruggeronun o kıyafeti şuan evde yoktu. Yani yanındaydı. Yakınlaştırıp fotoshop mu diye baktım. Değil gibi gözüküyordu. Sinirden gözüm dönmüştü. Ne yapıcağımı şaşırmış bir şekilde dururken ruggerodan mesaj geldi.

Ruggero: bunu nasıl yaparsın?
Ruggero: *fotoğraf*

Fotoğrafta benim ruggerodan sonra sevgililerim arasında en çok sevdiğim marcusla yatakta yatıyorduk. Ama böyle bir şey yoktu ki.

Karol: ben böyle bir şey yapmadım.
Karol: peki sen bunu nasıl açıklayacaksın?
Karol:*fotoğraf*
Ruggero: ben böyle bir şey yapmadım.
Karol: ben yapmadım diyince bana inanmıyorsun ama.
Ruggero: sen bana bunu nasıl yapabildin?
Karol: asıl sen bana bunu nasıl yapabildin?
Karol: beni aldatan biriyle daha birlikte olmam ben, ayrılmak istiyorum.
Ruggero: bende öyle. Ayrılalım.
Karol: iyi
Ruggero: iyi

Bu birkaç günde her şeyin ters gitmesine alışmıştım bildiğin. Hep bir şey oluyordu ve mutluluğun ardından mutsuzluk geliyordu. Artık mutlu olmaktan korkuyordum. Kızları arayıp yanıma gelmelerini söyledim. Ben karol pasquarelli, ve şuan bitmiş durumdayım...

Bana sövmeyin. Smsjsk
Herşeyin bir sebebi var.
Kötü günler mi diyem iyi günler mi bilemedim ama bir şeyler onları bekliyor djdhkd
Neyse yorum yazın ulan kendimi çok eksik hissediyom sjsnskdjdjd
Sizi seviyorum
Ciao bella🌌🌌

Little Do you Know (Finish)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang