|•|6. Bölüm|•|Bir Canavar Yarattın

3.9K 549 142
                                    

[Allah'ım çok mutluyum!! ᕦʕ •ᴥ•ʔᕤ

Öncelikle deliningecesi nickli okuruma yaptığı kapak için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok beğendim ve bunu hediye etmesi beni çok mutlu etti... Düşünmeniz yeter

( ꈍᴗꈍ)

Mikasa_Akame adlı okurama da kitaplarım için yaptığı yorumlar ve paylaşımları için çok teşekkür ediyorum... Canım sıkıldıkça dönüp kitabını okuduğumu da belirtmek isterim (≧▽≦)

Her zaman dediğim gibi, İyi Ki VARSINIZ...

Oldukça güzel olduğunu düşündüğüm bu bölümü size ithaf ediyorum...

LadyReBeL & MrReBeL

(。•̀ᴗ-)✧

"Sanki kendisi dertsizmiş gibi senin derdine sarılandır ana kucağı..."

"Tanrım, sevgilisi mi varmış?" diyen Zack hayal kırıklığı ile omuzlarını düşürürken Jacob giden ikilinin ardından uzun uzun baktı.

"İsmi Allia'ymış." dediğinde Tom da kaşlarını havaya kaldırdı.

"Kulağa hoş geliyor." diye mırıldandığı sıra Zack burun kıvırdı.

"Kızın her şeyi hoş geliyor." dediğinde Jacob omuzlarını silkti.

"İyi oldu, kanka. Boşver gitsin." dediğinde Zack gözlerini sinirle kısarak adama baktığında Jacob da kaşlarını kaldırarak baktı.

"O kız bizi birbirimize düşürdürdü." Dediğinde Tom gülerek ikilinin omuzlarına kollarını koydu ve kendisine doğru çekti.

"Aynen, bizi bozmasın!"

Brett, üç yabancıdan iyice uzaklaştığına emin olunca sinirle Allia'yı bıraktı. Ama sadece o bıraktı(!).

Genç kız bacaklarını beline doladığı adama sıkıca sarılmış, başını boynu ve omzu arasındaki çukura gömmüştü. Üstelik, bir bebek gibi girdiği o oyukta hemen uyuklamaya başlamıştı.

"Tanrım!"

Brett gergince etrafa baktıktan sonra zorla gülümsedi ve alışveriş merkezinin son kapısına yürüdü. O sıra ise ellerinde ekipmanlarıyla giren teknik servis elemanlarına birkaç şey söyleyen görevliler vardı.

"Bir türlü anlam veremedik. Kameralar birden bire yandı ve sonrasında büyük lambalar patladı ama bir anda da değil. Sırasıyla. Belirli bir düzen ile..."

Brett duyduklarıyla gözleri kocaman açılmıştı. Hiçbir şekilde kendini belli ettirmemeye çalışarak yan yan kapıdan dışarı attı kendisini.

Kucağındaki kız kılını bile kıpırdatmadan tonla zarara sebebiyet verebiliyordu.

Hiç kimsenin hiçbir şey anlamaması için dua ederek valenin arabasını getirmesini bekledi.

O sırada garip görünümlü üç beş kişinin aceleyle alışveriş merkezine geldiğini gördü. İstemesizce kulak misafiri olduğu sohbetleri, şahsen biraz garipti.

"Burada mı olmuş?"

Siyah kalın kenarlı gözlüklerinin ardından oldukça ciddi olmakla birlikte hiç de tekin görünmeyen adam, bir patrona benziyordu.

Bir Canavar Yarattın Where stories live. Discover now