14.Bölüm

6.9K 734 478
                                    


Dörtlü kulüpten ayrılmadan önce Nick bir kaç dakikalığına müsaade isteyerek masadan ayrılmıştı. Döndüğünde kalkmak üzerelerdi.

Fanny yüzünde coşkulu bir gülümsemeyle, "Bu gece bir harikaydı." diyerek ellerini kavuşturdu. "Arthur'un bize özel bir konser verdiğine hâlâ inanamıyorum. Albümünü imzalatırken güzel Fransızcanla bana destek verdiğin için çok teşekkür ederim Nick."

"Oui madam. Benim için bir zevkti. Gerçeği bilmek isteyip istemediğinden emin değilim ama adamın senin hakkında saydığı övgülerin yarısını sana aktarmamış olabilirim. Bana biraz fazla sıkıcı biri gibi geldi."

"Ah sen, gerçekten çok kötüsün." Genç kadın hülyalı bir şekilde iç geçirirken kendi kendine gülümsedi.

"Yine de bu hayatımın sonuna kadar unutamayacağım bir deneyim olacak benim için. Sana da nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum Maddie."

"Bana değil Bayan Brooklyn'e teşekkür etmelisiniz Bayan West. Bu küçük jest onun fikriydi. Ben yalnızca emirleri yerine getirdim."

"Yarın sabah ilk işim Bianca'yı aramak olacak zaten. Hatta geç olduğunu bilmesem bu geceden arayıp teşekkür ederdim."

Eduardo, "Bence vakit o kadar geç sayılmaz." diyerek araya girdi. Herkes ona tuhaf tuhaf bakarken, zarif bir hareketle aynı anda iki kadının birden koluna girmişti.

"Yani bizim için demek istiyorum hanımlar. Teklifim hâlâ geçerli, neden hep birlikte otelin kumarhanesine gidip şansımızı denemiyoruz?"

Bu teklifi neredeyse üçüncü kez yapıyordu ve her seferinde olduğu gibi yine konuşurken Madison'a bakıyordu. Nickholas dişlerini gıcırdattı.

"Evet, bence de harika bir fikir. Hadi bu güzel geceye Casinoda devam edelim. Bu akşam keyfimi hiç bir şey kaçıramaz. Senin o aptal para makinelerin bile Eduardo." Fanny neşeyle kıkırdadı. "Nickholas kumarhaneyi görmek için akşamı iple çekiyordu zaten. Bence tam zamanı."

Nick bu fikirden pişman olduğunu belli etmemek için sesini düz tutmaya çalışarak,

"Aslına bakarsanız düşündüm de," diye başladı. "Başka bir akşama ertelesek daha iyi olur sanırım. Biraz keyifsiz hissediyorum kendimi."

Eduardo alayla güldü.

"Oyunbozanlık etme Andersson. Vegas'ta hayat gece yarısından sonra başlar ve bunu buraya gelen turist olsun olmasın herkes bilir. Madem para kaybetmekten bu kadar korkuyorsun, o halde erkenden odana çekilebilir otelimizin rahat yatağında kendine konforlu bir uyku çekebilirsin. Geceye, içinde senden daha fazla eğlence ruhu taşıdığına inandığım iki harika kadınla devam ederim bende. Haksız mıyım Maddie?"

Harika. Şimdi bütün bakışlar Madison'a çevrilmişti.

Madison bir anlığına ne diyeceğini bilemedi. Adam dakikalardır kumarhanesinden övgüyle bahsedip duruyordu. Madison başta gitmeyi düşünüyordu fakat şimdi pek o kadar istekli olamadığına karar verdi. Belki de buna sebep adamın her konuda üzerine fazla gelmesiydi. Ya da belki de Nickholas'ın isteksizliği...

Fanny çok neşeli ve içten bir şekilde vereceği cevabı bekliyordu. Morales'in fazla hevesli tavrının yanında Nickholas ise... Nickholas, kaşlarının arasındaki iki minik çizgiyle, sanki hayatı buna bağlıymış gibi tüm dikkatini ona vermiş bekliyordu. Çenesi; Eduardo'nun onunla terasa çıkmayı teklif ettiği andaki kadar gergindi. Tanrım, bu adamın onunla derdi neydi böyle?

Gecenin akıbetinin ağırlığının omuzlarına binmiş olması fikrinden hoşlanmamıştı ancak görünen oydu ki, son karar ona kalmıştı. Şakakları zonklamaya başladı. Kuruyan dudaklarını hafifçe yaladı.

YILDIZ OYUNCU (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin