15.Bölüm

8.7K 770 513
                                    

Bölüm başından hepinize merhabalar canlar!

Uzun zamandır bölüm atamadığım için ne kadar üzgünüm anlatamam. Gündüz trafiğim yoğun olduğu için gecenin bir yarısı ancak bitirebildim.

Umarım altı bin kelimeyi aşkın bu bölümle özrümü ufacık da olsa telafi edebilmişimdir. Beğenerek ve keyifle okumanızı diliyorum.

Sizleri çokça ama çokça seviyor ve  özlüyorum ❤️❤️❤️




Odasının kapısını açmakta zorlanmasının nedeni, kucağında ağzına kadar dolu bir çamaşır sepeti, deterjan kutuları, Ipod'u ve bir avuç dolusu bozuk para olmasıydı.

Ayağı işe yaramayınca dirseğiyle kapı kulpunu döndürmeyi denedi, işe yaramayınca sonunda küfredip sepeti yere atarak, havaya bir tekme savurdu.

Bugün en nefret ettiği günlerden biriydi. Çamaşır günü. Ve daha şimdiden kan ter içinde kalmıştı bile. Bunda koşudan yeni dönmüş olmasının ve gardırobunu alt üst etmesinin de payı vardı elbette.

Hafta sonu stüdyoda işi olmasına rağmen Gena evde olduğu için ertelemek istemişti. Ayrıca dışarı çıkmak için temiz tişörte ihtiyacı olacaktı. Oysa dolabında bir tane yedeği kalmamıştı. Dahası, pantolonlarından çoğunu kuru temizlemeye bırakmıştı ve şu anda şortunun içine giydiği şey son iç çamaşırıydı.

Şortunun lastiğini çekip baktı. Hayır. Sonuncusu az önce kirli sepetini boylamıştı.

Off kahretsin. Gena ile evde, üstelik baş başa yapabilecekleri tonla aktivite varken bugün yapmak istediği en son şey çamaşır yıkamaktı herhâlde. Ama
Kızı etkilemek istiyorsa bunu kirli çamaşırlarla yapamazdı.

Hoş, temiz ve bakımlı göründüğü zamanlarda da Gena onu pek fark etmiyordu ya. Neyse.

Defalarca evden şık giyinerek çıkmış, farklı kadınlarla yemeğe gidiyormuş gibi yapıp Gena'yı kıskandırmaya çalışmış, fakat her seferinde hüsrana uğramıştı. Diğer yandan Gena'yı çıktığı adamlarla izlediği zamanlarda parmaklarında kemireceği tırnak eti kalmamıştı. Artık bu şansı değişecekti. Değişmek zorundaydı.

Gena onu yalnızca bir arkadaş olarak görmeye devam etmemeliydi. Gay olduğunu düşünmesi bile arkadaşlık fikrinden çok daha iyiydi. En azında artık kız onu görmezden gelmeyi bırakmıştı. Gena onunla ilgileniyordu. Yakından ilgileniyordu hemde.

Tamam. İstediği şekilde değildi belki ama bu kadarı bile şimdilik ona yetiyordu.

Tanrım, Gena'nın ilgisine yavru bir köpeğinki kadar muhtaç olma fikrinden nefret ediyordu. Ama bak çaresizlik insana neler yaptırıyordu.

Şimdi bu ilgiyi kullanmalı ve Gena'nın onu bir erkek -arzulayacağı bir erkek- olarak fark etmesinin yollarını denemeliydi. Sonrasında işler istediği gibi giderse ona gerçeği söyleyebilir ve cinsel tercihinin aslında hep kadınlardan yana olduğunu hatta hayatında tek bir kadına olduğunu, dahası bu kadının kendisi olduğunu ve her şeyi onun için yaptığını itiraf edebilirdi.

Onu kollarına çekip uzun uzun ve hep hayalini kurduğu şekilde tutkuyla öptükten sonra elbette.

Bu düşünce tüm kan akışını birdenbire tersine çevirmeye yetti. Şimdi vücudundaki tüm kan hızla tek bir noktaya yönelmişti.

Gena'nın kapısının önünden geçene kadar hayal kurmaya devam etti. Madison bir kaç gün daha ortalıkta gözükmeyecekti. O halde ev arkadaşları dönene kadar Gena ile vakit geçirecekleri bir saniyeyi bile boşa geçirmemeliydi. Örneğin çamaşır işini birlikte halledebilirlerdi. Sonrasında da dışarıya çıkmak için plan yapabilirlerdi. Belki plaja inerlerdi. Veya sahilde bisiklete binerlerdi. Gena hiç birini yapmak istemeyip evde kalmayı seçerse Drake ona en sevdiği yemeği bile yapabilirdi. Lazanya.

YILDIZ OYUNCU (Tamamlandı)Where stories live. Discover now