Къде е Яби?!

20 2 1
                                    

Гл. Точка на Яби:
След 4 дни
Събудих се. Бях много сънена. Как можах онзи ден да кажа това на Сладкиша!? А той защо ме попита? А дали ще каже на някого? Но може пък да го скрие? Тези въпроси се въртяха в главата ми цели дни. Никой не ме бе виждал. Тъжна и отчаяна съм. Дали са разбрали и сега ме мразят, затова, че не съм им казала?! Не, няма как. Станах от листата си(леглото) и отидох навън. Исках да се хвърля в някой водопад и да изчезна от света, обаче не знам къде се намира. Тръгнах към къщата на Праскавания. Тя е най-милата ми приятелка и сигурно ще ме разбере. След около 10 минути бях там и почуках. Отвориха ми......
Гл. Точка на Красти
Сладкиша ни разказа всичко от онзи ден за Яби. Как е могла да не ни разкаже?! И защо толкова го криеше? Докато си говорихме, се почука. Взех точилката ми и отворихме. Беше ябълката. Казахме ѝ да влезе и веднага почнахме да я разпитваме. Бяхме ѝ ядосани.
-Хей, моля ви! Спрете! -викна Яби.
-Защо не ни каза? -попитах.
-Всеки има своето тъжно минало, всеки има тайни, всеки има свой живот и трябва да го живее както си иска! Не искам никой да знае, затова което ми се е случило, но вие сте огромни нахалници и не ме оставяте на мира! И аз мога да почна да ви питам за миналото ви, но не съм такъв егоист, като вас и не искам!-отговори ябълката, а ние не помръдвахме, защото наистина тя беше права.
-Съжаляваме! -казахме всички, а Яби се обърна с "гръб" към нас.
Излезе и ние я подгонихме, но не успяхме да я стигнем. Прибрахме се в къщите. Да, ама аз няма да тъгувам 100 часа и да стоя на едно място. Тръгнах си от дома ми. Исках да намеря Яби. След около 15 минути бях пред дома ѝ. Почуках, виках, но без отговор. Разбрах, че не си е вкъщи и отидох до "старата ми приятелка".Ако не знаете коя е тя, прочете предишните части. Тя е " Голямата статуя ", която ме мрази. За мен тя е Бог и не ми пука какво казват другите! Стигнах до нея. Попитах я какво да правя, къде е Яби, но не ми отговори. Чаках отговр, чаках и неусетно съм заспала. Странното беше, че сънувах странен сън. Бях при статуята и тя ми казваше:Тя е при телевизора!-в този миг се събудих, защото видях, че до мен има някакво дете и пърд*ше.🤣 Както и да е. Отделечих се и се замислих за съня си. Дали той се отнасяше за Яби?!

Ехо, здр! 🤣
Нова глава, най-накрая! 😒
Сори, ама имам много училище и след това тренирам.. 💪🤫
Надявам се тази част да ви хареса! ❤🧸
Чао! ☺💕

Приключенията на една КраставицаWhere stories live. Discover now