Къде са?!

13 2 4
                                    

Гл. Точка на красти:
Дните ми минаваха все по-бавно и по-бавно. Може би, защото не правя нищо и си седя в храста, който наричам моя дом. Много ми е скучно. Не съм се виждала с другите от много време, но защо? Защо не ми звънят? Защо не искат да ме видят? Страх ме е.... А ако им е станало нещо. А ако искат да ми вземат още една точилка!!! 😁Не знам какво да си мисля! Да отида ли при тях? Каквоооо да правяяяя! Ами... Ще отида при тях, хехе! Излязох и отидох до къщата им(все пак тя е на 2 метра от моята). Почуках веднъж и след това пак и след това пак , но никой не ми отвори! Сетих се къде може да са!!! Може да са в магазина с телевизора (ако не знаете за какво имам предвид, прочетете миналите глави). Отивам там и без това не знам къде другаде! Оооо това какво е?! Каква марка кола е това? Мурцанес ли беше? Или Мерцарио беше? Не помня! А виждам магазина, само още малко! Давай Красти ти можеш!!!
Колко още има?! От 3 минути ходя! А стигнах! Беше горе-долу бързо! Влизам!!! Ъъъ и тук ли не са!? Къде са?! Ами ще потърся! Не тук, не тук и тук не са, и тук ги няма!
*след 5 минути*
Къде сте бе хора?! Да не би..... Да не би!.... Някоя котка да ги е изялаааа!!! Неееее! Не мога да повярвам! Това се е случило! Защо на тях, а не на меееннн! Аааааа!
-Красти!!!
-Т-т-т-тии...
-Аз съм Праскавания!
-Ти д-да н-н-е би си с-се съб-будила от мъртвите!? Внимание:Дух в магазина! Бягайте и се спасявайте!
-Млъкни малко!!! Ела!
-Д-добр-ре.
Духът на Праскавания ме заведе до някакво място! Много беше странно! Този магазин крие накакви тайни!
-Красти! Аз не съм никакъв дух! Какви си ги въобразяваш?! Не съм умряла, пред теб съм!
-Ами , защото от 2 дена не съм ви виждала, притесних се и отидох до дома ви! Почуках няколко пъти, но никой не ми отвори! Затова дойдох тук, мислех, че ще сте тук!
-Чакай я повтори!!!! Другите не са у дома?!?!
-Даа! Какво става?! Нещо лошо ли?!
-Не знам... Но те бяха там и вчера и днес и онзи ден! Последните 2-3 дни са си вкъщи! Казаха ми, че няма да излизат, заради коронавируса! И те се стресирани , заради него!
-Къде са тогава?!
-Нямам идея!
-Хм....
-Красти! Ако им е станало нещо лошо....!?

Здравейте хора!
Как сте! 😆
Нова глава!!! 😉
Дано ви хареса!
Страх ли ви е от ковид-19?! Мен не! 😒
А страх ли ви е, че другите са изчезнали някъде?! 😟
В следващата глава ще разберете! 🤪
До скоро! ☺
Не забравяйте да гласувате! Хехе! 😂🤡

Приключенията на една КраставицаWhere stories live. Discover now