I studiet

636 17 0
                                    

Chantels synsvinkel

Okay, jeg havde givet op omkring at få Justin til at sige at det var skulle være ham der lagde mig op på ham - men han lød bare så selvsikker og troværdig, når han sagde, at det virkelig var mig, der lige pludselig var landet på hans skulder. Fucking pinligt hvis det passede...

Vi var nået ind i studiet, og det allerførste jeg valgte at bruge min tid på, var at stirre på de mange knapper på mikserpulten. Hold kæft hvor sindssygt.

Jeg følte en kæmpe trang til bare at trykke og dreje på alle de millioner af knapper, bare for at se, hvad der skete. Måske var nogle af knapperne til at lave stemmerne om. Det kunne være mega grineren hvis jeg kunne komme til at lyde som en gammel bedstefar. Oh, jeg havde så meget lyst...

"Chantel, du kan sætte dig over i sofaen inde ved siden af" forklarede Kenny, hvilket gjorde, at jeg hurtig kiggede væk fra den kæmpe mikserpulter, og i stedet over på ham. Jeg nikkede med en lille smil. Jeg havde rent faktisk kun set Kenny én enkelt gang, så det var alligevel utroligt, at jeg faktisk kunne huske hans navn.

Jeg gik roligt over mod to- mands sofaen, og klaskede min brændende røv ned i sædet. Bagdelen var forresten blevet noglelunde normal igen, men den glødede stadigvæk en del, når noget rørte den.

"Hey" jeg kiggede forskrækket over til min venstre side, hvor den pludselige lyd kom fra, men jeg blev hurtigt rolig igen, da jeg fandt ud af, at det bare var en ret kær dreng med hår som Jaden Smith. Jeg smilte - måske lidt mere end bare venligt - til ham, og satte mig lidt bedre tilpas i sofaen, så jeg kunne kigge ordenligt på ham.

"Jonathan. Jonathan Rabon. Én af Justins dansere" hilste han med et blink og kiggede derefter spørgende på mig. Jeg smilte svagt af hans navn. Ret kært. Jonathan. "Chantel Ross Howard" svarede jeg med et bid i underlæben.

Han smilte en smule charmerende til mig. Oh, damn! "Så hvorfor er du her? Jeg synes ikke rigtigt jeg har set dig før..."

Jeg fugtede stille mine læber, og fumlede lidt nervøst med kanten af min jakke. Ja, jeg burde virkelig ikke dumme mig, når en alt for lækker dreng, sidder overfor, vel? Nej, det synes jeg bestemt ikke ville virke som en god idé.

Jeg tog en dyb indånding og slap grebet om min jakke, hvorefter jeg satte min arm på ryglænen, og støttede mit hoved på hånden.

"Altså, Justin havde åbenbart besluttet sig for at flytte ind ved siden af mig, og det resulterede selvfølgelig i, at jeg blev indblandet i al hans lort med hans fans og paparazzier.

- I går... eh, jeg har ikke rigtigt nogle ord for det, men jeg kan sige, at Scooter havde taget mig indenfor, fordi jeg åbenbart var blevet svinet til og endte på jorden. Fucking pinligt, I know, men jeg prøvede virkelig bare at skubbe dem væk, men de var simpelthen så freaking mange.

- I dag blev jeg igen... du ved, overfaldet, kan man sige, og det resulterede så I, at jeg sleb min røv langs fliserne, så den brænder konstant for tiden. Derudover fik jeg også en mavepuster, men den er glemt for længst. Såå... Justin kom kørende og skulle alligevel herover, så jeg fik den ære, at komme herind. Hurra!" forklarede jeg med et sarkastisk og ironisk smil.

Jonathan smilte stort ind imellem over min forklaring, og nu endte han også bare med at grine lidt hysterisk som jeg virkelig fandt sjovt. Jeg grinte selv, men kun af dét grin, der kom ud af hans mund. For jeg så intet morsomt i dén historie, eh.

"Well," grinte han og smilte blot til sidst efter sit hysteriske grin. Mega morsomt grin! "Jeg ved ikke engang hvad jeg skal svare" mumlede han med sit helt hvide tandsmil. Hans tænder lyste også meget mere op, da han nu var en del brun i huden.

Justin Bieber| My NeighborOù les histoires vivent. Découvrez maintenant