Venskab eller mere?

574 13 5
                                    

Jeg var blevet en del chokeret over hans svar... Stod han rent faktisk og indrømmede, at han var interesseret i mig, eller var det bare en måde at sige, at han gerne ville oprette en venskab imellem os?

Se, nu havde han gjort mig dobbelt så forvirret, end før! Jeg tog mig opgivende til hovedet og betragtede ham skrue op for varmen på hans radiator. Ja, der var blevet lidt koldt her i huset, og nu var der jo alt ikke der der specielt indbyggede automatisk varme her i hans lejet hus når det var koldt, for det kunne jeg sagtens forstille mig, at Justins huse i hans eget land plejede at have.

Justin fumlede pludselig en del på radiatorventilen. Jeg gættede på, at han ikke kunne få den til at virke? Han satte sig pludselig ned på hug så mit blik automatisk gled ned på hans røv. Hvis han ikke trak de bukser op om hofterne snart, så ville det virkelig ende galt en dag!

Jeg fniste stille over tanken om hvor tit han egentligt havde tabt de bukser. De sad jo dér hvor hans underbukser startede.

"Hvad griner du af?" Jeg følte pludselig en varme i kinderne imens en masse tanker om hvad jeg skulle svare, fløj rundt i mit hoved. Men hvad kunne det skade at sige sandheden? Jeg ville jo kun udmyge ham og ikke mig selv...

"Hvordan dine bukser sidder nede om knæene på dig" svarede jeg kækt - og rent faktisk med et lille skævt smil på læben. Justin vendte sig med et undrende smil, og rejste sig endelig op, hvilket gjorde, at man kunne se hvor meget de lige var faldet ned, på turen derned.

"Synes du måske det ville være frækt, hvis de sad heroppe?" Han trak bukserne helt op til navlen, så bukserne sad helt stramt om skridtet på ham. Jeg grinte lavt af det og satte benene op under mig imens jeg lænede mig lidt tilbage af væggen, da jeg sad i hans seng.

"Der er da i det mindste ikke ligeså stor en chance for, at de vil falde ned på jorden, så du vil ende med at udmyge dig selv for pressen og alt det shit" grinte jeg og pegede diskret på ham imens. Han nikkede med knibende øjne og tyggede vist lidt på mit svar.

"Right" mumlede han men trak pludselig bukserne ned under hans røv igen. "Men det er derimod frækkere med dem hernede - og meget, meget behageligere" tilføjede han hurtigt og begyndte igen at fumle lidt med radiatorventilen igen, men bare stående denne gang.

Jeg blinkede et par gange med øjnene og legede lidt med mine fingerspidser. Jeg forstod helt seriøst ikke hvorfor han ville have mig med op på hans værelse i stedet for at jeg kunne have siddet derhjemme, og snakket med Tylor. Hvor havde jeg egentligt meget lyst til at snakke med ham lige nu.

Men Justin havde altså insisteret på at få mig op på hans værelse og snakke lidt. "Har du forstand på radiatorer?" spurgte han pludselig med et irriteret støn og kiggede hurtigt over på mig. Jeg rystede straks på hovedet med et uskyldigt blik.

Jeg så ham slå opgivende ud med armene og begynde at gå over mod døren. "Vent lige et øjeblik."

Jeg nikkede for mig selv og kiggede lidt rundt. Egentligt var der ikke så meget personligt på hans værelse, men det var vel også fordi, at han snart skulle flytte ud igen, og dette kun var midlertidigt. Jeg glædede mig egentligt ubeskriveligt meget til den dag, hvis jeg skulle være helt ærlig.

Jeg lagde mig stille ned på hans lille enmandsseng - den samme seng som jeg lå på, da jeg var blevet overfaldet af paparazzierne den første dag efter Justin var flyttet ind. Mit livs værste mareridt!

Det var egentligt sjovt at tænke på, hvor mange muligheder jeg havde lige nu. Jeg kunne lære Justin at kende, og jeg havde rent faktisk valget lige nu, for om jeg ville være mere kendt end den helt almindelige pige. Jeg havde så mange muligheder, men jeg valgte at smide dem væk! Blot med grunden, at jeg var bange for konsekvenserne. Det var virkelig noget af en sær og ikke mindst overvældende ting, at stå med Justin Bieber lige overfor sig. Nej, ikke blot overfor sig - men kysset med ham.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 28, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Justin Bieber| My NeighborWhere stories live. Discover now