Hoofdstuk 4 klaar Shelby

19 2 1
                                    

                     

                                                                                   pov Shelby

Thuis Aangekomen (thuis) plof ik (neer) op de bank met een zak chips. Ik zet Netflix aan en vul zo mijn middag met mijn favoriete serie. Na het avondeten zoek ik mijn spullen bij elkaar en vertrek op tijd naar Julia. Aangekomen bij Julia zijn Chris en Joël er al. Ik groet ze en zet mijn fiets neer. Julia doet de deur open en laat ons binnen. "Zullen we in de

tuin gaan zitten?" vraagt ze. "Ja, het is nog zo'n lekker weer" zegt Chris. Het was een warme zomeravond met af en toe een klein zuchtje wind. Heerlijk.

Even later is iedereen aangekomen en zitten we met z'n allen in de achtertuin. "Oke, wie gaat wat doen?" Erick haalt een kladblokje uit zijn broekzak, (en) schrijft wat namen op en zegt "Zelf had ik in gedachten (" Als) dat twee personen (nou) wat boodschappen gaan doen en de anderen gaan de kampeerspullen op (gaan) halen?" (vraag hij) Hij kijkt vragend de kring rond.

Ik knik "Dat is een goed idee!"

"Wie wil er met mij mee boodschappen doen?" vraagt Richard (in de groep). Noah steekt haar hand omhoog. "Ik ga wel mee, ik vind dat wel leuk." Erick schrijft het op. "Haal maar dingen die echt nodig zijn, en misschien wat lekkere dingen." "DRANK!" roept Richard en hij steekt zijn tong uit. Iedereen barst in lachen uit. Noah staat op "Zullen we dan maar gaan (dan) voordat de winkels dicht zijn?" (vraagt Noah.) 

De Mysterieuze Steen FT CNCOWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu