Hoofdstuk 7 klaar Julia

10 0 0
                                    

                                                                                       pov Julia

Als we dan eindelijk, (na een half uur gereden te hebben,) aankomen, stappen we met z'n allen uit. "Wat een mooie rustige omgeving" zucht Noah en ze loopt naar het beekje( toe) dat naast onze kampeerplek ligt (Naast onze kampeerplek lag een klein beekje) De anderen besloten om alvast de tenten op te zetten. De stoeltjes werden in een kringetje gezet en alles wat we nodig hebben om te overnachten wordt in de tenten gelegd. "Even een vraagje, wie ligt bij wie?" vraagt Richard aan de groep. "Ik ga wel bij Shelby in de tent" zeg ik. "Ik ook" zegt Joël. "Ik ga wel bij Julia liggen" zegt Chris. "Oké, dan liggen Erick, Luna, Noah en Richard bij mij" roept Zabdiel en hij kijkt op. Hij was inmiddels bezig met stokken verzamelen voor het kampvuur. "Oké, dan zijn de slaapplekken verdeeld" zegt Richard. "Je denkt toch niet dat ik bij die... laat maar, ik zeg wel niks meer" zegt Luna en loopt naar de camper en doet het deurtje dicht.Dan gaat de deur weer open en roept ze "Noah, Shelby en Julia kunnen jullie even komen?" (roept ze vanuit de camper)"Zullen we even naar Luna gaan en kijken wat er met haar aan de hand is?" De meiden knikken. "Jongens we gaan even naar Luna toe!" "Jullie doen maar" zegt Chris. "Wacht maar, ik krijg jou nog wel vanavond of ergens deze dagen" zeg ik tegen Chris. "Ohhh pittig ding!" "Wie zei dat?" zeg ik als ik me boos omdraai. "Nu heeft niemand meer wat te zeggen dat is maar goed ook, want anders waren jullie er echt geweest!" sis ik. "Ben jij ook al ongesteld?" grapt Erick. Chris barst in lachen uit en rolt over de grond. "Varken" bijt ik hem toe en draai me weer om naar de meiden. "Kom meiden laten we even bij Luna gaan kijken." Als we naar binnen gaan zien we Luna op de bank zitten. "Hey, wat is er Lun?" vraag ik bezorgd. "Ik weet het niet. Ik denk dat ik me zo af reageer op Erick omdat ik hem ontzettend leuk vind. En als ik een jongen leuk vind, dan reageer ik soms een beetje geïrriteerd. Maar ik had niet zo gemeen tegen hem moeten doen, want ik ken hem ook al heel lang. Net zo lang als ik jullie ken. (Maar)ik denk dat ik maar sorry tegen hem moet zeggen, maar ik weet niet hoe." "Ik denk dat ik wel weet hoe je dat kan doen. We kunnen dadelijk naar buiten gaan. En dan dekken we hier de tafel romantisch. En dan doen we je haren. En dan mag je van mij wel een jurkje aan. En dan zorgen we dat Erick ook er van af weet. Als jullie even hier blijven, dan kom ik zo terug." " Ja is goed" zegt Luna. Ik loop naar buiten en loop dan naar Erick toe. "Erick heb je even?" "Kan je dadelijk je netjes omkleden en dan naar de camper komen alsjeblieft?" Erick kijkt wat verbaast, maar knikt dan "Ja dat is goed."

2 uurtjes later

"Ik hoop dat het goed gaat met die twee. Dat ze elkaar niet in de haren zitten" "Zullen wij dan maar vast de tent in gaan om ons om te kleden Shelby?" vraag ik (aan haar). "Ja dat is goed" zegt ze. Ik loop met Shelby de tent in en doe dan mijn broekje en t-shirtje aan. Als ik de tent uit kom kijkt Chris me aan alsof die me wilt opeten. "Als je het maar laat Chris!" "Ik doe helemaal niks. Ik kijk alleen maar.''

"Ja ik ken die blik van jou." Als Erick en Luna de camper uitkomen ziet Luna er eindelijk wat stralender uit. "En hoe was het Lun?" vraag ik haar.

"Het was ontzettend leuk, echt ontzettend leuk.'' "En kerel hoe was het?" vragen de jongens aan Erick. "Het was super leuk, ze bedoelde het allemaal niet zo toen ze boos werd. En ik meende het ook niet zo. En ze heeft toegegeven dat ze me leuk vind. En ik dat ik haar leuk vind, maar we doen wel nog even rustig aan voor we een definitieve relatie beginnen."

"Zullen we gaan slapen?" roep ik (naar iedereen)

. "Ja wij zijn ook moe" roepen de meiden in koor. Als ik naar de tent loop, kruip ik lekker warm onder mijn deken. Als ik even lekker lig voel ik iemand naast me komen liggen. (Als ik me omdraai) ik draai me om en kijk in twee twinkelende bruine ogen. Ik geef hem een kus op zijn neus en ga dan slapen.

"Aw wat cute. Lekker warm met z'n tweeën onder de dekens" (giegelt) giechelt Shelby die (ook) met Joël de tent in komt. Ik steek mijn middelvinger op naar beide en zeg voor de grap "fuck you." "Kijk maar uit dadelijk doet Chris dat nog met je" zegt Joël met een knipoog. "Ga toch fietsen jongen" zeg ik tegen Joël en val dan in slaap. 

De Mysterieuze Steen FT CNCOМесто, где живут истории. Откройте их для себя