Hoofdstuk 5 klaar Julia

8 0 0
                                    

       

                                                                                     pov Julia

"Chris ga jij dan met mij mee naar mijn opa en oma om de spullen te halen voor het kamperen?" vraag ik (aan Chris). "Ja is goed ik ga wel mee."

"Thanks je bent een schat" en ik loop met Chris richting het huis van opa en oma. Als ik daar aan kom hoor ik Mila al blaffen Opa en oma hebben een heel lief en schattig hondje. Als ik bij opa en oma aanbel, doet oma open. "Hey schatje hoe is het met je? Heb je (een) je vriendje meegenomen?" "Nee oma dit is mijn vriend niet. Nog niet tenminste.." fluister ik haar snel toe.

"(Nee)Chris is gewoon een goeie vriend van me." (vertel ik).

"Hallo, ik ben Chris en u moet de oma van Julia zijn?" "Ja dat klopt" zegt oma. "Dag jongeman, ik ben de opa van Julia." "Ik ben Christopher maar iedereen noemt mij Chris." " Wat kom je doen meisje?" vraagt opa.

"Nou, wij willen gaan kamperen met z'n allen." vertel ik.

"Wat een leuk idee kind!" roept oma.

"Ja hé! We gaan een plekje zoeken in de bossen van Aramoor" vertel ik vrolijk. "Maar meisje doe wel voorzichtig!" zegt opa wat bezorgd, hij schudt zijn hoofd. "Ja opa ik doe voorzichtig. En anders past Chris wel op mij. Jij past toch wel op me?" "Tuurlijk let ik op je! Ik beloof u, dat ik goed op uw kleindochter zal passen." zegt Chris. "Mogen wij alstublieft de camper en de kampeer spullen lenen?" vraag ik bijna smekend aan mijn opa. "Tuurlijk mag dat (meisje) Ik zal de sleutel en de spullen even pakken." "Bedankt! We brengen alles zo snel mogelijk weer terug." "Heel veel plezier lieverds!" oma staat bij de deur om ons uit te zwaaien. We openen de camper en leggen alle spullen erin. We rijden terug naar huis. Het is nogal stil in de camper. **Iedereen is moe.Als we thuiskomen is iedereen terug van zijn of haar opdracht Alles was gelukt. Nu konden we rustig gaan slapen.

We haalden de matrassen en dekens naar beneden legden alles in de woonkamer. Ik ga bij Shelby en Noah liggen. De jongens gaan ook bij elkaar liggen en dan vallen we allemaal in slaap. 

De Mysterieuze Steen FT CNCOWhere stories live. Discover now