Hoofdstuk 6 klaar Shelby

11 0 0
                                    

                                                                pov Shelby

De volgende morgen word ik wakker van het zonlicht. Ik kijk om me heen en zie dat Richard en Noah al op zijn. Ze zijn druk bezig in de keuken. Ik rek me uit en loop naar ze toe. "Wat zijn jullie aan het doen?" gaap ik. "Ook goeie morgen" grapt Noah en ze laat de broodjes zien die ze gesmeerd heeft. "Voor onderweg" zegt Richard en hij pakt ze in. "Hoe  laat is het eigenlijk?" vraag ik en ik ga op de barkruk zitten. "Het is 11.00 uur" zegt Noah en ze wijst naar de klok. Ik knik "Ik ga even snel douchen."

Ik zoek al m'n spullen bij elkaar en loop naar boven. Als ik de badkamer in kom zie ik dat alles beslagen is en hoor ik de douche lopen. "Sorry!" roep ik en weet niet hoe snel ik de badkamer uitkom. Ik besluit om te wachten op de gang. Even later komt Joël in een sportbroekje naar buiten. "Ik dacht al dat ik iemand binnen hoorden komen" (hij) glimlacht hij verlegen en houdt de deur voor me open. "Sorry, ik dacht dat de badkamer vrij was" zeg ik beschaamd. "Nu is die wel vrij" grapt hij. Ik glip snel naar binnen en draai de deur op slot. Ik neem een snelle douche. (en was m'n haar.)

Als ik (om 07:30 uur)beneden kom zie ik dat Julia en Chris nog als enige liggen te slapen. De anderen pakken de camper in of zijn aan het opruimen. Ik doe een beetje make-up op en borstel mijn haar. Even later zie ik dat Chris ook wakker is en Julia wakker probeert te maken. Ik lach en help Chris. We laten ons op Julia's matras vallen en na diverse pogingen wordt Julia wakker. Ze schrikt en kijkt verward om zich heen. "We vertrekken bijna" fluistert Chris in haar oor. Ze staat op en loopt samen met Chris naar boven om zich klaar te maken. Ik vraag later op de dag wel aan Julia hoe dat is afgelopen.

Een half uur later zit iedereen klaar en wel in de camper. Chris achter het stuur en Julia in de bijrijdersstoel. Snel bel ik Zabdiel en Luna dat we onderweg zijn. Als we bij het huis van Luna aankomen zien we dat Zabdiel er ook is. "Wij dachten dat we jou apart op moesten halen" zegt Erick tegen Zabdiel. "Ik ben snel hierheen gekomen, dat had ik met Luna afgesproken" zegt hij en gooit zijn weekendtas in de camper. Als dan eindelijk de groep compleet is, vertrekken we echt.

We (waren) zijn een kwartiertje onderweg (toen) als Erick (begon) begint te zeuren over de muziek. "Mag ik andere muziek opzetten?" gooit hij in de groep. "Nee laat dit opstaan!" snauwde Luna. Ik zucht. Je kon merken wie de jongsten waren. Ik plug mijn oortjes in en ga iets onderuit gezakt zitten. Ik stoot per ongeluk Joël aan. Hij kijkt op van zijn telefoon en glimlacht "Wat luister je?" Ik geef hem één oortje en wacht zijn reactie af. "Good taste."

"STOOOP!" Ik schrik en draai me om. Erick springt omhoog en maakt stop bewegingen. "Ik heb nog iets nodig van het tankstation." "Jezus Erick, shut the fuck up!" bijt Luna hem toe. Chris keert de camper om en parkeert bij het tankstation. "Hebben jullie nog iets

nodig?" vraagt Erick. "Ja, tampons" zegt Luna. "Ga dat lekker zelf halen" en hij steekt zijn middelvinger op. Even later komt hij vrolijk terug met zijn handen achter zijn rug. "Haal die grijns van je smoel" zegt Luna en ze gaat voor hem staan. Erick haalt zijn schouders op en nog geen twee seconden later vliegen de condooms door de camper. "Ik dacht dat ze misschien wel nodig waren dit weekend" grapt Erick. Iedereen kijkt hem boos aan, behalve Luna die is woedend. Ze neemt een aanloop en springt bovenop Erick. "JIJ HEBT ZE NOG LANG NIET NODIG KLEUTER!" schreeuwt Luna. "Er is iemand ongesteld" kucht Erick en hij duwt Luna van zich af. "Zullen we maar gaan rijden?" vraagt Julia en ze knikt naar Chris. Chris start de motor en rijdt verder. 

De Mysterieuze Steen FT CNCOOnde histórias criam vida. Descubra agora