15. BÖLÜM

2.5K 164 12
                                    

Yeni bir bölümle hellooğ🤗

Arkadaşlar küçük bir sorun olmuş o yüzden önce 16. Bölümü okuyun ondan sonra bu bölüme geçin.

"Özge! Hazırlanmayı düşünüyor musun canım kızım?"

Islak saçımı havluyla kurulamaya devam ederken odamın kapısının aniden açılması,ve annemin odaya dalması ile yerimden sıçrayıp bana
öfkeyle bakan anneme döndüm. Bu akşam Ali abi bizi yemeğe davet etmişti annem ise biraz heyecanlıydı.

Bana bakan anneme şirince gülümseyip yataktan kalktım. "Şuan hazırlanmaya başlıyorum anne sen kendi işine dön lütfen"

"Aferin. Çabuk ol"

Annemin odamdan çıkması ile göz devirdim. Fazla mı heyecan yapıyordu acaba? Ali abi ile yaklaşık bir yıldır tanışıyordum. Daha önce de yemeğe gitmiştik ama annem her seferinde heyecan yapıyordu. Ayrıca
Ali abi ile anlaşmamı çok istiyordu ki çok iyi anlaşıyorduk zaten.

Nemli saçlarımı serbest bırakıp tekli koltuğun üzerinde duran siyah etek ve beyaz düşük omuz bluz ve sarı, üzerinde beyaz çiçekler olan kısa eteğimi üzerime geçirdim. Böyle yaz esintileri taşıyan kıyafetlere gerçekten bayılıyordum.

Çiçek kokulu parfümümü sıkıp, nemli saçlarımı güzelce taradım. Saçlarım ıslakken bile çok kolay şekil alıyordu.
Duştan çıkınca hafif kıvırcık oluyordu ve ben bu görüntüyü çok seviyordum. Telefonumu alıp salona geçtim. Annem aynadan kendini inceliyordu. Güçlü bir ıslık çalıp anneme doğru yürüdüm. "Vay, hatun sen neymişsin be!"

Annem benim bu kıro tavrıma gülüp beni kapıya çekiştirdi. Anlaşılan bir an önce gitmek istiyordu.  Yol boyunca birkaç konu hakkında konuşup müzik dinlemiştik. Ali abilerin evinde gelince ben zile basacak iken annem elimi tuttu.

"Kız dur Şu elindeki paketi ver"

Elimdeki profiterol kutusunu düzeltip saçlarını geriye attı. Derin bakış nefes alıp "Çal kapıyı" dedi. Ben annemin bu haline kahkaha atmak istesem de beni öldüreceğini bildiğim için gülmemi bastırıp zile bastım.  Birkaç saniye sonra Arda ve Ali abi kapıyı açınca gülümseyip içeri girdim.

Annem de hemen arkamdan girince Arda kapıyı kapatıp saçlarımı karıştırdı. Ben Arda'ya kötü kötü bakınca kıkırdayıp anneme sarıldı.
Şerefsiz Arda annem ile çok iyi anlaşıyordu. Bende Ali abiye kısaca sarılıp içeri geçtim.

"Yemeği salonda yeriz diye düşündüm o yüzden salona hazırladım"

Ali abi annemle konuşurken Arda beni kolumdan tutup sürüklemeye başladı. Yani gel deseydin gelirdim zaten ne diye sürüklüyorsun ki? Aksiyon mu lazım? Kamon bebeğim.

Kendi kendime gülünce Arda tuhaf gözlerle bana bakmaya başladı. Kaşlarım çatılırken "Hey! Sadece aklıma bişey geldi" dedim.

"Senin deli olduğunu düşünmeye başladım gerçekten"

Elimi he he dercesine sallayıp terasta ki koltuklardan birine oturdum. Arda da karşıma geçince  göz kırptım. O da bana kırptı. Sonra tekrar yaptım ve o da yaptı. Biz deli gibi birbirimize göz kırparken annem yanımıza geldi. Bir süre yüzünde ki tuhaf ifadeyle bize bakıp Ali abiye seslendi.

"Hayatım bence biz bu ikisini yetimhaneye bırakalım"

Arda ve benim yüzümüz düşerken annem şen bir kahkaha atıp ikimize de sarıldı. Kafamızı göğsüne çektiği için kafalarımız tokuşmuştu. Ali abi
Bu halimize gülerken biz Arda ile kafamızı ovalıyorduk. Ali abi bizim bu sevgi dolu halimizi fotoğraf çekince ayrıldık.

 Kızıl'ım / Texting ✓ Where stories live. Discover now