FİNAL

3.8K 196 14
                                    

  Kimse okumuyor ama ben kendi kendime bölüm yazıyorum 😂😂 Bu bölümde zaman atlaması oldu.

      "1,5 ay sonra"

"Hayır yani bence ben haklıyım! Bir de gelmiş neden trip atıyorsun diyor!"

Gözlerimi devirip kola bardağını dikledim. Asel ve Ceyla ile birlikte balkonda oturuyorduk. Asel ise Arda'nın eski sevgilisi Arda'ya mesaj attığı için sinirliydi. Ceyla ve ben Asel'e cevap vermediğimiz halde kendi kendine konuşmaya devam ediyordu.

"Bir de gelmiş bana kızma diyor! Nasıl kızmayayım ya? Kız eski sevgilisi ayrıca Arda ile sevgili olduğumu da biliyor. Utanma da yok ya! Sevgilisi olan çocuğa "Bir ara bana gelsene" demek ne? Allah'ım sen bana sabır ver sikicem belasını"

Ceyla elinde ki cips paketini masaya bırakıp kahkaha atmaya başladı. Bende Ceyla'nın saçma gülüşüne gülmeye başlamıştım. Hatta Asel'in sözleri ona o kadar komik gelmişti ki gülerken yere düşmüştü. Bir süre sonra Asel de dayanamayıp bizimle gülmeye başlamıştı.

Birden belime sarılan ellerle irkilsem de bozuntuya vermeyip kafamı göğsüne yasladım. Bir el belimde hareket edince kıkırdamaya başladım. Huylanıyordum ve bunu bildiği halde yapıyordu.

Saçlarımı öpünce gözümü kapatıp gülümsedim. Arkama dönüp yanağına minik bir buse kondurdum. Bir anda hayvanca dürtülmem ile gözlerimi ondan çekip kaşlarmı çattım.

"Kızım ben senin ikizinim,ikizin! İnsanın biraz utanması olur. Daha sevgilin olmasını kaldıramıyorum sen bir de onu öpüyorsun!"

Ben sadece göz devirirken Atakan ise el hareketi çekip kafamı göğsüne yaslamıştı. Cihan'ın isyan eden sesini duyunca gülümsedim.

"Hepiniz sevgili yapıyorsunuz ya! Bir sap ben, Atlas ve Ceyla kaldı. Ceyla'nın sevgilisi olamayacağı için sıkıntı yok. Ama bizi de düşünün."

Evet, Atakan ve ben sevgili olmuştuk. Tatilde yaşadığımız öpüşme olayından sonra sürekli birbirimizden kalmıştık. Ben bu süre zarfında sürekli ama sürekli Bilinmeyen ile konuşmuştum. Yaklaşık bir ay boyunca Atakan ile konuşmamıştık, ama en sonunda Atakan
dayanamayıp benimle konuşmak istemişti.

Bizimkilerin evde olmadığı bir gün evin kapısı çalmıştı, ve ben karşımda elleri bir sürü renkli balonla dolu Atakan'ı görünce şoka uğramıştım. Anonim olduğunu bana söylemediği için kızsam da onu affetmiştim ve sevgili olmuştuk. Bizden yaklaşık bir hafta sonra da Asel ve Arda sevgili olmuştu.

Arkadaş grubumuzda sevgilisi olmayan Atlas, Ceyla ve Cihan kalmıştı. Cihan gerçek Aşk'ın olduğuna inanmadığı için sevgilisi yoktu, sadece arada flört yapıyordu. Atlas ise sürekli -Cihanın olmadığı zamanlar- Ceyla'ya asılıyor, resmen yavşıyordu.

Ceyla ise hem hislerinden emin olmadığı, hem de abisinin tepkisinden korktuğu için ikizimi sürekli tersliyordu.
  Atakan ve benim ilişkim harika gidiyordu. Asel ve Arda'nın ilişkisinde ise şuanlık ohal ilan edilmişti.

Atlas ve Ceyla ise, sanırım onlara daha çok vardı. Onlardan sonra ise sıra, aşka inanmayan Cihan da idi.

"Gerçek aşk vardır, sadece sizin doğru kişiyi bulmanızı bekler."

    ✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓


Sonunda final bölümünü de yazdım. Şuan kitabın okunma sayısı gerçekten çok az. Nerdeyse kimse okumuyor, ama ben yinede yazıyorum. En başından beri büyük hedeflerim yoktu zaten. Zaman geçirmek için, kendimi geliştirmek için yazıyordum. Final olan ilk kitabım bu ve biraz eksikleri olabilir. Eksikleri düzeltmeyi düşünmüyorum. Nasıl yazdıysam öyle kalmalı. Mantık hatalarını, yazım yanlışlarını affedin lütfen.

Bu kitabı başından beri çok uzatmayı istemiyordum zaten. Kendimi denemeyi istiyordum açıkçası. Bu kitabı çıraklık eserim olarak görebilirsiniz 😂 Diğer kurgularıma bakmanızı da isterim. Sanırım yazdığım kitapların çoğunluğu mizah konulu olacak. Diğer türlü beni geriyor çünkü. Eğlencesine birşeyler karalıyorum. Kitap boyunca yanımda olan, fikir Danıştığım this_is_soccer26'a çok teşekkür ederim, seni seviyorum kuzum♥️ Başka hikayelerde görüşmek üzere ♥️🥰

 Kızıl'ım / Texting ✓ Where stories live. Discover now