06 - Nieuwe vriendengroep

2.4K 53 6
                                    

Quinty McSwift
Ik loop samen met Kendall door de gangen. We lopen naar de aula, nu gaat Kendall mij voorstellen aan haar vrienden.

We lopen naar een tafel waar 2 jongens en nog 2 andere meisjes zitten. 'Hoi allemaal, dit is Quinty.' 'Hoi Quinty, jij bent toch degene die tegen Brandon in is gegaan?' Zegt het meisje met het blonde haar. Ik knik. Ik wist niet dat dit zo snel door de school kon gaan.

'Ik stel even mijn vrienden voor. We beginnen met Sam, de nerd van de bende. Dan hebben we Hutson, de enige "normale" jongen van de bende. Nou daarna hebben we Nina, de make-up gek. En tot slot hebben we Zari, zij is de beste adviesgeefster. Oh en Hutson is mijn vriendje.' Zegt Kendall. Ik glimlach.

'Nou leuk om jullie allemaal te ontmoeten. Ik ben Quinty. Ik kom uit Nederland. Oh en ik heb een beste vriendin daar, Alexa.' Zeg ik. Iedereen kijkt me aan. 'Ik ben ook half Nederlands, mijn moeder komt uit Nederland.' Zegt Nina. Ik begin te lachen. 'Dat is echt toevallig! Wij kunnen gewoon super vet Nederlands praten terwijl hun er niks van snappen.' Grinnik ik.

De rest kijken mij en Nina aan alsof we gek zijn en ik leg het verhaal even uit. Sam schuift daarna wat op waardoor ik ook erbij kan zitten. 'Dankje.' Zeg ik. We beginnen wat te praten tot ineens iedereen stil valt. Ik kijk op en zie Brandon en zijn groepje naar ons toe lopen. Ik zucht.

Brandon komt bij onze tafel aan en kijkt de rest minachtend aan. 'Hee schat.' Zegt hij. Ik heb nu al genoeg van die gozer. Wat een arrogante klootzak. 'Doei Brandon.' Antwoord ik. Ik zie aan Brandons gezicht dat hij mij ook een beetje zat is en hij pakt mijn pols stevig vast. Ik begin boos te worden.

'Laat me los of ik trap je, heel hard.' Zeg ik. Brandon begint te lachen en zijn groepje ook. Ik sta op en geef Brandon een harde trap. Verdiend. Brandon kijkt me boos aan. Als blikken konden doden was ik nu morsdood. Brandon laat het er echter bij zitten en loopt met zijn groepje weg. Hij loopt naar een tafel waar de welbekende barbiepoppen, die wel op iedere school te vinden zijn, zitten.

'Dat is Skylar en haar groepje.' Zegt Sam. Ik kijk op en zie een zwartharig meisje de hele tijd rond Brandon hangen. Net goed, hij houdt zich bezig met haar.

'Pas wel op voor ze, ze zijn echt verschrikkelijk.' Zegt Sam. Ik knik. 'Er zijn dus zeker wel wat regels op deze school zoals ik nu begrijp.' Lach ik. 'Dat is waar.' Zegt Zari. We beginnen met zijn allen te praten totdat ik ineens iemand aan mijn haren voel trekken.

Ik kijk achterom en zie Skylar daar staan. 'Luister, blijf van me af.' Zeg ik rustig. Skylar wordt blijkbaar heel boos. Ze trekt aan mijn haar en ik begin nu ook boos te worden. Hutson en Sam staan op waardoor Skylar stopt met trekken. 'Wat heb jij tegen mij?' Vraag ik. 'Je luisterde niet naar Brandon, dus heb je nu problemen met mij, bitch.' Zegt Skylar. Dat kind moet gewoon even normaal doen. Het is toch niet zo moeilijk.

'Dan heb je nu even pech want ik zit zoals je ziet gezellig te praten met wat vrienden van me.' Zeg ik. Skylar kijkt me verontwaardigd aan en loopt weg. Ik dacht van haar af te zijn maar niets is minder waar. Na ongeveer een paar seconden stroomt er een milkshake over me heen. Ik kijk achter me en zie Skylar met een gemene blik daar staan. Ik zie Brandon lachen en ik twijfel geen moment. Skylar kijkt Brandon aan.

Ik pak mijn sandwich met lekker veel ketchup en smash het zo op Skylars hoofd. Ik laat me toch niet zo behandelen, de gek. 'Hoe durf je!' Schreeuwt Skylar. 'Luister, je kan misschien andere mensen met je gedrag intimideren maar bij mij lukt het je niet.' Zeg ik. Brandon is gestopt met lachen en komt naast Skylar staan. 'Waag het je om Skylar nog maar met een vinger aan te raken.' Zegt Brandon. Ik begin te lachen.

Ik grijp de ketchup van de tafel en spuit hem leeg boven Brandons hoofd. Brandon kan wel vuur spuwen. En ondertussen is Skylar al naar de wc gerend. Ik begin te lachen en kijk naar mijn vrienden. Hun staan versteld.

****

Dit hoofdstuk was zo leuk om te schrijven!

Forever?! with the badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu