19 - De foto met Brandon

2K 40 1
                                    

Quinty McSwift
Het is al een dag later. Ik zit op school in de les. Sam is vandaag niet op school. Hoezo doet hij zo moeilijk? Het is niet alsof ik hem heb verraden.

Ik besluit hem stiekem te appen.

Sam
U: Hee sam. Het was maar een zoen. Je moest er niet teveel van verwachten.
Sam: klopt. Het spijt me dat ik zo overdreven deed. Ik kom na het weekend weer naar school!
U: leuk!
Sam: haha.

Ik glimlach en doe mijn telefoon weer weg. Dan loopt ineens Brandon met Skylar de klas in. Ze zijn samen gisteren vertrokken naar een 'vakantiehuisje.' Laat me niet lachen.

'Hoi Quinty.' Zegt Skylar bitchy. Ik begin te lachen. Gelukkig is de docent even koffie halen.

'Hee Quin.' Zegt Brandon, hij komt naast me zitten. Kendall kijkt me met open mond aan. Ik zucht en hij lacht. 'Wat vind je het toch geweldig als ik naast je kom zitten he.' Zegt hij. Ik schud mijn hoofd direct.

Even later is de schooldag alweer voorbij. Ik moet naar huis lopen, mijn moeder is weer aan het werk. Ik loop de school uit en kijk om me heen. De badboys stappen in hun auto's en de barbiepoppen stappen naast ze in. Behalve naast Brandon, Liam en Cameron. Opvallend.

Ik haal mijn schouders op en begin te lopen. Ondertussen app ik Alexa even.

Lex 👑✨
U: Hee Lex! Hoe gaat het? Wil je straks facetimen because I miss you! 💕
Lex 👑✨: goed! Met jou? Ik kan straks facetimen! Ik mis jou ook. Trouwens kom je in de herfstvakantie naar Nederland? 🤪
U: nog geen idee. Jij kan ook naar Amerika komen ;)
Lex 👑✨: ja dat kan zeker! Tot straks x
U: tot straks lex x
Lex 👑✨: 🥰

Na een tijdje lopen zie ik een auto naast me stoppen. Skylar zit erin samen met een vriendin van haar. 'Blijf van hem af.' Zegt ze. Ik haal mijn schouders op. 'Wat bedoel je?' Vraag ik. Ze laat een foto zien op haar telefoon waar ik en Brandon samen lachen. Dat was gisteren nadat Sam teleurgesteld weg was gelopen.

'Luister. Brandon kwam naar mij toe.' Zeg ik. 'Je gaat in de problemen komen als je niet luistert.' Zegt ze. Ik lach. 'As if.'

Skylar rolt met haar ogen en rijd door. Wat een bemoeial. Alhoewel heeft ze wel gelijk. Het voelt net alsof ik en Brandon door dat kunstproject veel closer zijn geworden. Ik ga wel meer afstand houden.

Even later zit ik op mijn bed. Mijn moeder is inmiddels thuis en ik bel met Alexa. 'Heey!' Roep ik vrolijk. Alexa glimlacht. 'Hoi!' Zegt ze. 'Ik heb je heel wat te vertellen.' Zegt ze. 'Oeh! Spill the tea sis!' Roep ik vrolijk.

'Ik vertel het je in de herfstvakantie pas. Want ik kom naar Amerika in de herfstvakantie! Over een weekje dus!' Roept Alexa. Ik kan niet praten door mijn enthousiasme.

'Eindelijk! Dit wordt zo leuk!' Roep ik van enthousiasme.

Na een tijdje te hebben gebeld hang ik op. Ik heb er zoveel zin in. Meteen app ik in mijn groepsapp met mijn schoolvrienden.

De weirdo's 🤩
U: super goed nieuws, Alexa komt naar Amerika deze herfstvakantie!
Kendall 🤪: super leuk!
Sam 📚: 👍🏻
Zari : eindelijk kunnen we je beste vriendin ontmoeten!
Hutson 😎: oehh
Kendall 🤪: :(
Hutson 😎: jij bent en blijft de leukste voor mij <3
Nina 😘: jaaaa!

Ik glimlach en kijk naar de foto's die aan de muur hangen. Foto's! Natuurlijk! Hoe kwam Skylar aan die foto van mij en Brandon? Er is maar een iemand die wist dat ik nog in die gang was.

En die persoon was Sam! Heeft hij dit gedaan? Maar hij had me vanochtend nog geappt dat het hem speet! Ik moet hier maar een nachtje over slapen denk ik..

****

new!

volg mn insta voor spoilers @fantasyteenx

lots of love

Forever?! with the badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu