29 - We willen je niet kwijt

1.7K 34 5
                                    

Kendall Hathaway
'Jongens kom!' Roep ik. Hutson rent naar me toe, ik sta aan de balie van het ziekenhuis. We gaan naar Quinty. De rest, Nina, Zari en Sam staan bij de lift. 'Ik kom voor Quinty McSwift.' Zeg ik. 'Ow, het spijt me maar ze is nog niet uit haar coma.' Zegt de receptioniste. Ik knik en roep de rest. Ze komen naar ons toe en we lopen naar de wachtkamer.

Net op dat moment zie ik Brandon uit de lift stappen samen met Liam. Boos kijk ik hem aan. Ik ren op ze af met Hutson achter me aan. 'Liam! Ik haat je!' Roep ik boos. Liam heeft rode wallen en Brandon kijkt me normaal aan. Ik sla Liam met alle kracht die ik in me heb vol op zijn buik. 'D-dalijk wordt ze nooit meer wakker! Ik haat je!' Roep ik boos. Liam kijkt me geschrokken aan. Hutson trekt me weg. 'Kendall, kom even mee afkoelen.' Zegt Hutson zachtjes tegen me.

Ik loop met Hutson weg van Liam maar Brandon loopt achter ons aan. 'Ga weg Brandon, wat doe je uberhaupt hier?! Je hebt Quinty gekwetst en nu doe je alsof er niks aan de hand is! Flikker op klootzak!' Roep ik boos. 'I-ik dacht dat je even wilde weten hoe het met Quinty gaat.' Zegt Brandon zachtjes. 'Weet je wat Kendall, ik praat wel even met Brandon ga jij naar de anderen toe.' Zegt Hutson met een slappe glimlach. Ik kijk hem aan met tranen die over mijn wangen stromen. Ik loop voorzichtig naar de rest en Zari staat al klaar om me een knuffel te geven.

'We moeten Quinty's moeder en Alexa bellen.' Zegt ze zachtjes in onze knuffel. Ik knik zachtjes en pak mijn telefoon. Ik toets het nummer van de moeder van Quinty in en meteen neemt ze op. 'Hoi met mevrouw McSwift.' Zegt ze. Ik snik. 'Hoi mevrouw McSwift, Kendall Hathaway hier, i-ik weet niet hoe ik dit u moet vertellen maar Quinty heeft een auto ongeluk gehad. Ze ligt in coma.' Zeg ik. Ik hoor Quinty's moeder naar adem snakken. 'N-nee, dit kan niet. I-ik kom er meteen aan.' Zegt ze. 'We zijn in Los Angeles' ziekenhuis.' Zeg ik. Ik hoor Quinty's moeder huilen. Na nog een klein gesprek hangt ze op. Ze is helemaal in Nederland, ze wilde als verrassing wat regelen voor Quinty.

'Nu Alexa..' Zeg ik zachtjes. 'Ik kan haar ook wel bellen.' Zegt Zari. Ik knik en geef haar de telefoon. Ze toetst Alexa's nummer in en belt haar. 'Hee, met Alexa!' Zegt ze vrolijk. Zari slikt. 'Hee Alexa met Zari, Nina, Kendall, Sam en Hutson. U-uhm we wilde je vertellen. D-dat Quinty een auto ongeluk heeft gehad en nu in coma ligt.' Zegt Zari. Ik hoor Alexa in tranen uitbarsten. 'Nee dit meen je niet..' Snikt ze zachtjes. Na een klein gesprek hangen we op en komt Hutson aanlopen.

'Quinty's hersenactiviteit is een beetje aan de gang. We moesten tegen haar blijven praten, we konden nu eventjes haar kamer binnen.' Zegt Hutson. Ik glimlach slapjes. We lopen met zijn allen naar de lift en Brandon komt met ons meegelopen. 'I-ik heb haar ook nog niet gezien. Zou ik mee mogen?' Vraagt hij. Ik schud direct mijn hoofd. 'Oke, dan ga ik maar. Veel succes.' Zegt hij. Hutson knikt en Brandon loopt naar de uitgang.

We stappen de lift in en drukken op de 55ste etage. Quinty ligt bijna op de hoogste verdieping. We stappen de lift weer uit en niemand zegt een woord tegen elkaar. We komen aan bij haar kamer. Ik slik en doe de deur open. En daar ligt ze, Quinty, met zware verwondingen. Een gebroken heup, hersenschudding en een gebroken scheen. Ik voel een traan uit mijn oog rollen. 'Quinty toch..' Mompel ik zachtjes. Ik loop naar haar toe en pak een krukje. Hutson en Sam gaan op het bankje naast het bed zitten en Nina en Zari pakken ook een kruk en gaan naast me zitten.

Ik druk mijn lippen hard op elkaar en pak haar hand vast, ik wrijf er een beetje over. 'Hee Quin, ik weet dat je me niet kunt horen maar ik wilde toch even zeggen dat je een van mn allerbeste vriendinnen bent en ik niet zonder je kan.' Zeg ik. 'Quin, je betekent heel veel voor ons.' Zegt Hutson. Nina huilt geluidloos. 'We hopen dat je snel wakker wordt.' Zegt Zari. Sam kijkt starend naar buiten. Er zit in plaats van een muur een raam, het is prachtig. We zien de maan glinsteren met duizenden sterren.

Ik besef me nu eigenlijk pas hoe immens veel geluk we allemaal gehad hebben dat Quinty in ons leven is gekomen. Maar van de ene kant, als ze nooit naar Amerika was gekomen was dit nooit gebeurd en dan was alles oke met haar geweest.

Ken je dat gevoel dat je zoveel om iemand geeft dat je hem of haar nooit kwijt wil?

Dat gevoel hebben wij allemaal nu..

****

yes! i'm back and i'm better! <3

voor meer info over mijn break volg mijn insta @fantasyteenx en bekijk mijn laatste post. oh en volg voor spoilers :)

lots of love

Forever?! with the badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu