11 - Paniekaanval

2.1K 49 7
                                    

Quinty McSwift
Ik zie Brandon en zijn vrienden achter op de oprit staan. Ik kijk in de tuin en zie allemaal wc papier. 'Kendall, Nina, Zari kom!' Roep ik. De meiden komen naar me toe gerend en zien de jongens buiten staan. 'Hoe durven jullie!' Roep ik boos. Brandon en zijn vrienden rennen op ons af en duwen ons aan de kant. Ik zie ze naar binnen rennen, dit pik ik niet. Kendall kijkt met open mond naar de tuin. Ik ren ondertussen alweer naar binnen en zie Brandon en zijn vrienden op onze luchtbedden liggen.

'Brandon weg.' Zegt Zari. Brandon kijkt gemeen naar Zari waardoor ze niks meer durft te zeggen. Zonder erbij na te denken loop ik naar de koelkast en pak ik sambal saus. Ik loop voorzichtig naar Brandon die zich op de film concentreert en gooi het over hem heen. Brandon springt op en pakt mijn pols weer vast. Kendall staat op en geeft Brandon een klap met een platte hand. Brandon laat me los en gaat nu dreigend op Kendall af. Kijk en nu wordt ik pas echt boos. Ik ren naar de keuken en pak een mes, ja jongens en meisjes, nu wordt het gevaarlijk. Met trillende benen loop ik op Brandon af en met open mond kijkt hij naar me.

'Ga weg Brandon en laat mij en mijn vriendinnen met rust.' Zeg ik boos. Kendall's mond valt open en intussen zijn Nina en Zari al naar mijn kamer gerend. 'We gaan al, Chill out.' Zegt hij. Brandon en zijn vrienden vertrekken. Zari en Nina kijken vanaf de overloop angstig toe. Ik schrik ook van wat ik heb gedaan. Het mes valt op de grond en ik ren huilend naar mijn kamer. Gevolgd door Kendall.

'Wat was dat?' Vraagt Kendall. Ik trek mijn schouders op. Kendall kijkt me liefdevol aan. 'Quin, ik weet dat er iets aan de hand is. Dit ben jij niet.' Zegt ze. 'Alexa.' Snik ik. Kendall begrijpt het en pakt mijn laptop waarna ze Alexa facetimet. Alexa schrikt als ze me ziet huilen. 'Wat is er aan de hand?' Vraagt Alexa. Ik ben in shock, ik kan niet antwoorden.

Kendall legt het hele verhaal uit aan Alexa en Alexa kijkt me meelevend aan. 'Quin, dit is weer een paniekaanval.' Zegt ze. Kendall kijkt me met een vragend gezicht aan. 'Quin krijgt paniekaanvallen als ze zich gestresst of niet veilig voelt. Ik denk dat toen Brandon naar binnen kwam dat haar aardsvijand haar huis betrad en ze een paniekaanval kreeg. Ze wilde Brandon weg hebben.' Zegt Alexa.

Kendall kijkt me nu begrijpend aan. Zari en Nina zijn de kamer ook binnengelopen. 'We hebben even de rotzooi opgeruimd.' Zegt Zari. Kendall kijkt opgelucht naar haar kant. 'Dankjewel Alexa, we hebben hier nu de perfecte advies persoon.' Zegt Kendall tegen Alexa. 'FaceTime me maar gerust als jullie nog iets willen weten over Quinty.' Zegt Alexa. Kendall knikt en hangt dan op.

'Ik app Brandon wel.' Zeg ik. Kendall kijkt me verbaasd aan. 'Hoezo?' Vraagt ze. 'Dit kan niet, ik kan niet zomaar met een mes op iemand aflopen.' Zeg ik. Ze knikt en geeft me het nummer van Brandon.

Brandon
U: Hoi Brandon, het spijt me dat ik met een mes op je af liep. Ik kreeg een paniekaanval.
Brandon: Het deed me niks.
U: prima voor jou.

Ik zucht. Waarom kan Brandon niet eens normaal doen? Ik probeer mijn excuses aan te bieden wat echt ongelofelijk moeilijk voor me is want ja, ik mag Brandon gewoon niet.

De rest van de avond zitten Zari, Kendall en Nina naast me. Zari heeft me geadviseerd om het wel tegen mijn moeder te vertellen, die overigens eerst erg boos was maar toen ze het hoorde niet meer zo heel boos was.

****

Vandaag is m'n opa jarig, dus morgen waarschijnlijk geen nieuw hoofdstuk aangezien ik vandaag eventjes (op 1,5m) daar ben :)

sending you lots of love <3

Forever?! with the badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu