9.rész

22.8K 718 65
                                    

2 héttel később

Gyomorgörccsel húztam fel a cipzárt a nadrágomon. A mai nap jelentjük be a "kapcsolatunk" Ashhel. Nem is tudom miért izgultam, mert semmi veszíteni valóm nincs. A barátaim az ő barátai is akik már be vannak avatva, szóval nem kell attól féljek, hogy elfordúlnak tőlem. Ahogy ezen töprengtem, egy dudaszó jelezte, hogy Ash megérkezett. Mégegyszer végig mértem magam az egész alakos tükrömben. Egy fekete bőr hatású nadrág volt rajtam és egy ujjatlan felső. Felvettem a fekete bakancsom majd elköszöntem Davtől, kiléptem a bejárati ajtón és odatrappoltam Ash kocsijához, majd beszálltam. Ash elvigyorodott és feltünően végigmért.

-Jól nézel ki, asszony

-Te engem ne asszonyozzál- vágtam nyakon, ami szokásommá vált

-Befejezhetnéd a bántalmazásomat. Ez fizikai és lelki kínzás-duzzogott mire rágrimaszóltam, majd elindította az autót.
Az úton beszélgettünk, majd arra lettem figyelmes, hogy már a sulinál is vagyunk. Kiszálltam a kocsiból, de egyből megéreztem, hogy milyen hideg is van, és hogy az ujjatlan nem volt a legmegfelelőbb választás. Megvacogtam amit Ash is észrevett

-Fázol?-kérdezte

-Nem bazdmeg, rángásom van - horkantottam fel szórakozottan

-Ahj várj- futott a csomagtartóhoz, majd egy abból kihalászott szűrke pulcsit nyomott a kezembe- Így úgyis hitelesebb lesz- vigyorgott a mai bejelentésünkre utalva. Nem szóltam semmit, csak belebújtam a pulcsiba és elindultunk a suli felé. Menet közbe éreztem ahogy Ashton hosszú ujjait az enyémre fűzni mire akaratlanúl elpirúltam. Ash megált, a fülemhez hajolt és elkezdett bele duruzsólni, miközbe kezeit a derekamra tette, és úgy húzott közel magához.

-Most jól láttam, hogy elpirultál?- kérdezte elfolytva a mosolyát

-Csak a hideg miatt tűnik úgy- böktem mellkhasára

-Igen hercegnő, én is ezt mondtanám...

𝕄𝕪 𝔹𝕒𝕕 𝔹𝕠𝕪 | ✓Where stories live. Discover now