Öncelikle

1.4K 33 113
                                    

16 Eylül 2022 tarihinden not: Kitapta ever kr*s var çünkü kitabı yazdığımda onun tecavüzcü olduğunu kimse bilmiyordu ve ben de o zamanlar ot12 desteklediğim için onu da yazdım. Şu anda da kitaptan onu çıkarmak ile uğraşmayacağım çünkü zaten bu kitapları okunsunlar diye değil eski okuyucularım kaldırdığım zaman geri yüklememi çok istediler diye yüklüyorum. İyi günler.

Selam gençler, nasılsınız?

Hadi lafı uzatmadan bilgilendirmeye geçelim:

1. Smut tepki olmayacak. Rastgele bir şekilde yandere/mafya/fantastik, fluff, angst (sadece istek kutusunda istek geldiği zaman yapacağım yani istek kutusunun açılmasını beklemelisiniz) -bazen normal- olacak.

2. Çoğunlukla OT12 tepkileri olacak ama bazen EXO-K, bazen EXO-M, bazen de yaş sırası ile olacak.

3. Her tepkinin sonuna gif koymaya çalışacağım eğer olmazsa 2-3 resim koyacağım.

4. Yandere/mafya/fantastik tepkilere "iğrenç, çok saçma" vb. yorumlar olmasın lütfen. Zaten eğer okumak istemezseniz geçebilin diye işaret sistemini geliştirdim. Bile isteye okuyorsanız sorumluluk sizindir.

5. Yandere olduğu zaman《¥》, mafya olduğu zaman |⊙|, fantastik olduğunda {¤}, fluff olduğunda *~*, angst olduğunda ¡♤¡, normal olduğunda ¨N¨ olacak.

6. Tepkileri oy sınırı dolduğunda atacağım. Çok uzun süre bölüm gelmezse Her Şey Dahil adlı kitabıma kısa bir hayal et bölümü atacağım. 

7. İstek kutusu şu an kapalı açınca zaten onun için bir bölüm oluşturacağım.

Bunu 2. kez yazıyorum çünkü önceki seferde kaydetmemişim jfnfkmfkfm Her neyse bu kitabı neden bu kadar geç attığımı merak edenler için bundan sonrasını yazıyorum, isterseniz okumadan geçebilirsiniz.

Arkadaşlar bunun çok belli bir sebebi olduğunu söyleyemem. Tepkileri yazmam uzun sürdü, elimde en azından bir kaç taslak oluşturduktan sonra kitabı yayımlamak istedim, en azından ilk 10 bölüm kadar istek almadan gitmek için kendi kendime konu bulmaya çalıştım... Sebepler bu şekilde uzar gider. Asıl sebebi ise bütün hepsini aynı anda yayımlamak istemememden kaynaklanıyor. Elimde o kadar çok taslak var ki hepsini tek seferde hazır hale getirip yayımlamam mümkün değil ve hepsi hazır olsa dahi yüklemek istemezdim. Bu kitapta o taslaklar arasındaydı ve bunu düzene sokmam uzun sürdü. Başka gerçek bir gerekçe sizlere sunamadığım ve bu kadar beklettiğim için özür dilerim.

Son olarak hiçbir hayran kurgu kitabımı 'oppacı' olduğum için yazmıyorum. Tamamen can sıkıntısı ve yazarlığımı geliştirmek için yazdığım basit şeyler.

Öpüldünüz😘

Dorli.

Bölüm yayım tarihi : 9 Temmuz 2020

Not: '¥' bunun bir para birimin sembolü olduğunu biliyorum (Japon Yen'i) sadece koymak istedim😊 [çünkü koyacak başka bir şey bulamadım kcmfldmd]

BONUS(LAR)

BONUS(LAR)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
exo tepkiWhere stories live. Discover now