Tepki 1 《¥》|⊙|

1.9K 53 85
                                    

Yandere: Bir kişiye karşı aşırı derecede, takıntı seviyesinde, sevgi beslemektir. Normalde şirin görüntü ve hareketleri olan yandere karakterler bağlandıkları kişi zarar gördüğünde bütün şirinlikleri kaybolur ve gerçek benlikleri ortaya çıkar, bağlandıkları kişi için birini öldürebilirler bile. Sadistik yandereler ise bağlandıkları kişiye zarar verir ve bunu yapan tek kişi olmayı isterler.

Korumalardan bir kaç tanesinin sizi rahatsız ettiğini onlara söylediğinizde/kendileri fark ettiklerinde.

|<{[◇◇]}>|

'°•¤XIUMIN¤•°'

Hayır, hayır o böyle bir şeye izin veremez. Canından çok sevdiği tek kişinin bir kendini bilmez yüzünden rahatsız olmasına izin veremez, vermez.

Sakin adımlar ile depoya girer. Sana rahatsızlık veren koruma -gözleri, elleri ve ayakları sandalyeye bağlı olacak şekilde- deponun ortasında duruyordu. Adamlardan birine işaret verdi, bıçağını eline aldı ve adamı parçalara ayırmak için yanına ilerledi.

Öncesinde, tıpkı diğer kurbanlarına yaptığı gibi, onunla kısa bir 'sohbet' etti. "Meleğimi rahatsız ediyormuşsun. Özür dilemek ister misin?" Özür dilese bile işkence çekerek öleceğini bilen adam ise "O s*rtük sana beni ispiyonladı mı?" dedi.

İçini kaplayan karanlığa ışık olmuş biriciğine böyle iğrenç bir lafı layık gördüğü için bu herife planladığından daha çok acı çektirmeye bir saniye içinde karar verdi ve sonrasında bu fikri icraata geçirdi.

Son bir kaç gündür seni taciz eden korumanın ortalarda görünmediğini fark etmiştin. Tam 'Acaba ona söylemese miydim?' diye düşünürken onu, Xiumin'i, bahçede otururken gördün. Yanına giderek ne olduğunu sormak ve sessiz kalmak arasında bir seçim yapman gerekiyordu.

Merakına yenik düşerek yanına ilerledin. "Selam." ürkek bir ses ile seslendin. "Merhaba güzelim." senin aksine canlı ve kendinden emin bir sesle seni yanıtladı.

"O korumaya ne yaptın?" diye sordun çekingen bir ses ile.

"Onu kovdum." inanmadın. Daha önce eline dokunduğu için canlı canlı birini yaktığını biliyordun. O adamı bu kadar kolay bırakmayacağını biliyordun.

"Başka bir şey yapmadın mı?"

"Güzelim neden seni alakadar etmeyen şeyler ile ilgileniyorsun?" bu daha fazla soru sormaman gerektiğinin işaretiydi.

(ㆆ_ㆆ)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(ㆆ_ㆆ)

'°•¤LUHAN¤•°'

O senin için her şeyi yapmaya hazırdı. Senin bütün taşkınlıklarını, nazlarını, triplerini sana olan aşkı sayesinde çekebilirdi. Ancak ona bir korumanın seni rahatsız ettiğini söylemediğin için sana kırılacaktır. Ona güvenmediğini düşünürdü.

exo tepkiWhere stories live. Discover now